NIKOCHIM Отговорено Май 28, 2007 Автор Отговорено Май 28, 2007 Мерси за коментара. Тва за пеенето донякъде е вярно щот от скоро се занимавам с пеене/по принцип съм инструменталист/ и действително до скоро се лутах в търсене на собствен стил и бленда и мисляче за това стила във всяка песен е различен, но с времето напредвам бързо. Надявам се със следващите песни гласът да стане е по-хомогенен с музиката. РЕСПЕКТ!!! Цитирай
bi4o Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 абе, пич, мани кой ко коментира... знай, че имате фен... demons вкара баси и бесовете в мен... върнахте ме във времената на Chains и Soundgarden... mormon moron също ми хареса... другите две песни нещо не ме грабнаха, ама има тръпка в тая музика... ако ви потребе тупанжия некой ден, драсни ЛС... Цитирай
NIKOCHIM Отговорено Юни 6, 2007 Автор Отговорено Юни 6, 2007 Ако си фен ни трябва един луд барабанист за другия проект Mental Architects. Там сме малко по-напред с материала и можеш да чуеш ънплъкт версии на 3 песни. Има ги като отделна тема. Ако те интересува/ и по-важното ако те кефи/ драсни едно лично съобщение и ще се чуем. РЕСПЕКТ!!! Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 Браво момчета Еваларка.... Аз съм много доволен, точно в мой стил свирите Много ми допада звученето ви. Много ми напомня на сиатълската "вълна" Действайте и не оставяйте нещата да се свеждат до 4 парчета Цитирай
antonium Отговорено Юни 7, 2007 Отговорено Юни 7, 2007 Действайте и не оставяйте нещата да се свеждат до 4 парчета няма няма Цитирай
Recommended Posts