Fenix Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Харесва ми. Трябваше да я сложиш при най-красивите китари. Кой беше Дейв Наваро, между другото? Много ми е познато. Истинско кощунство!!!!! Ходи питай Гугъла (или Васко) Hint > Jane's Addiction, Red Hot.... :hello: Цитирай
Jordan_J Отговорено Март 29, 2005 Отговорено Март 29, 2005 Великолепен инструмент! Като вид и звук! Това което адски ме кефи са характерните MID Freq на този инструмент! Цитирай
Stone Free Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Мноу е яка китарката...само винаги сум се чудел на тоя бял цвят, изобщо не ми се връзва с бат' Наваро Цитирай
Atari Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Вързва се, вързва се - той се с бели (и не чак толкоз) PRS китарки свири да контрастират на ол-блек дрес кода му Но прав си, повечкото му китарки са се черни Цитирай
Stone Free Отговорено Март 30, 2005 Отговорено Март 30, 2005 Йей, Атари кефиш мъ.... Яко Имбъсилс!!! For all of us who lived in it, stick your fashion, you don't know shit!! Сори за офтопика Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 Инструментето е мега яко. А верно че Наваро с доста черни китари съм го гледал. Цитирай
Recommended Posts