джазелектро Публикувано Май 15, 2007 Публикувано Май 15, 2007 Здравейте колеги!Ще сам много благодарен ако някои отговори на вапросът ми,тъй като ве4е доста време ме мъ4и този проблем. Има ли друг на4ин за ка4ване на семпли в саундкартата освен 4рез запис?Вазмойно ли е даден звук да ре4ем лав формат по софтуерен път да стане пцг файл и да се ка4и на картата? Цитирай
melih_korg Отговорено Май 20, 2007 Отговорено Май 20, 2007 да с програмата Awave Studio може да конвертираш от всякаъв формат Цитирай
vili Отговорено Юли 4, 2007 Отговорено Юли 4, 2007 Здравейте колеги!Ще сам много благодарен ако някои отговори на вапросът ми,тъй като ве4е доста време ме мъ4и този проблем. Има ли друг на4ин за ка4ване на семпли в саундкартата освен 4рез запис?Вазмойно ли е даден звук да ре4ем лав формат по софтуерен път да стане пцг файл и да се ка4и на картата? DA - MOGE I OT MP3 PAK MOJE S PROGRAMATA Awave Studio. NAMERIQ I VSI4KO 6TE E OK Цитирай
Recommended Posts