Jump to content
Българският форум за музиканти

джазелектро

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от джазелектро

  1. По принцип нямам намерение да го използвам само за електронна музика.Главно ми трябва за аранжиране и свирене на поп,джаз и фънк,но даржа клавира,които ще купя да има щогоде прили4ни синти звуци. За това и сам решил да отпусна пове4ко средства,но да ми варши работа изцяло! Ако знаете нещо като за мен моля споделете колеги ! Гледах и ра - 800 май е по добар от към синтито
  2. Здравейте колеги ! Решил сам да се сдобия с един Корг от този модел. Бихте ли споделили мнения за клавира! Интерисува ме кои са му слабите и кои силните места,има ли прили4ни синти звуци,пиана,органи и т.н. Ще ми свьрши ли работа с оглед на това,4е искам да го използвам за правене и на електронна музика?
  3. Още веднаж много благодаря за помоща.За сега няма да инсталирам нищо,защото не сьм в БГ,и нямам идея от каде мога да намера софтове за мак,но като се варна след месец сьс сигурност ще се заема с това. Ако имам затруднения ще се сваржа с теб ако е удобно разбира се.
  4. Верно сам се обаркал малко сьс заглавието Много мерси за инфото! Понеже сам новобранец сас Ябалките и вьобще не сам наясно за какво става дума ,но както знаем всяко на4ало е трудно и неприятно Модела на пц-то е PowerPC G4 (3.3) CPU speed: 800MHz Bus speed 133MHz Пиша ги тея работи щото си нямам понятие за кво става и за кво не.Ако някой ми даде пове4е инфо за модела ще сьм му много признателен! Няма ли вазможност да се жклю4и миди клавиетура през USB? Доколкото сам 4увал има няква схема MIDI to USB,но не знам става ли за Apple.
  5. Здравеите колеги! Преди време се сдобих с един не толкова нов модел на G4,но все пак ейпьл ! Как да разбера добра ли му е саунд картата, мога ли да го използвам за работа с риизьн и да о4аквам някакво сносно ка4ество на крайния продукт?
  6. Здравейте колеги!Ще сам много благодарен ако някои отговори на вапросът ми,тъй като ве4е доста време ме мъ4и този проблем. Има ли друг на4ин за ка4ване на семпли в саундкартата освен 4рез запис?Вазмойно ли е даден звук да ре4ем лав формат по софтуерен път да стане пцг файл и да се ка4и на картата?
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.