rocker_vn Отговорено Май 17, 2007 Автор Отговорено Май 17, 2007 само за информация - купих си днес звукова карта с геймпорт и още от първото включване си проработи... явно нещо немога да включа този на дъното,незнам защо.... абе готино си е,да си знаеш възможностите на машинката и да ги ползваш,пример да си купиш китара с флойд и никога да не го пипаш... Цитирай
rocker_vn Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 Както спомена и колегата по-горе - с футсуича на беринджъра може да се сменят пресетите на гуитар риг... Цитирай
rocker_vn Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 а какво е "sequencer",интересно ми звучи нещо да ми контролира и сменя ефектите а аз да се отдам на свирене... Цитирай
drgoa.r Отговорено Май 26, 2007 Отговорено Май 26, 2007 cubase, nuendo, live, sonar и стотици други. единственото условие е да пращат миди сигнали. идеята е софтуера (сикуенсъра) да контролира хардуера (в-амп2). ако не си ползвал подобни програми ще е доста сложничко да ти обясня с две думи... но ако си ползвал е далеч по-лесно създаваш миди трак, на който въвеждаш необходимите промени когато трябва да се случат. за целта трябва да знаеш на кои CC# реагира в-амп2. те са много добре описани в ръководството. и не става дума само за смяна на пресети, това е елементарна работа ВСИЧКО може да се автоматизира. Цитирай
rocker_vn Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 имам нуендо 3,но като въобще не съм го ползвал до сега и като не съм перфектен с английския... Цитирай
rocker_vn Отговорено Май 26, 2007 Автор Отговорено Май 26, 2007 спирам да пиша тук,започвам нова тема в софтуер защото мисля че там и е мястото Цитирай
Recommended Posts