Spre4 Отговорено Юни 3, 2007 Отговорено Юни 3, 2007 Хора разбирам 4е кобрата е доста удобен педал само 4е някои може ли да ме сжетне колко пари е аз сум така да се кайе на4инае6 и се у4а оба4е много искам добур кардан да си взема Цитирай
Katsko Отговорено Юни 4, 2007 Отговорено Юни 4, 2007 В САЩ - 320 долара, в България между николко(демек не се намира) и около 1000 лева. В Европа около 400 Евро. Цитирай
Spre4 Отговорено Юни 4, 2007 Отговорено Юни 4, 2007 :surprise: ем маи е нормално все на наи доброто се спирам Цитирай
levcho Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 имах "Кобра"преди 3-4 години и каквото и да правех не ми пасваше и това си е!...много е важно какъв ти е удара с крака.ако си "силов"дръмер-взимай го!!!ако обаче свириш по-леко(като мен)ще се узориш.аз се родих миналата година с DW9000.страхотен е и имаш възможност за промяна на ъгъла на "въртящия"момент.това е единствения педал,който предлага тази опция. съвета ми е да не робуваш на марки,а си намери нещо да ти пасва.Успех! Цитирай
AccesS Отговорено Юни 11, 2007 Отговорено Юни 11, 2007 имаш възможност за промяна на ъгъла на "въртящия"момент.това е единствения педал,който предлага тази опция. незнам какво имаш в предвид под "въртящ" момент, но ако е това което си мисля , значи си в голяма заблуда ... Цитирай
bonzo Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Още едно скромно мнение,свирил съм на 9000-то с въртящия момент,много е бързо и удобно и лесно за свирене,ама го няма метъла(100% може да се настрои и за по-твърдо).Виж на Кацко Кобрата е яко хеви,и с нея друго не можеш да свириш,не ти и трябва.Но не знам дали защото си е моето,или защото така съм го настроил,но DW 5000,което притежавам става и за яко метъл и за по-умерено свирене .Обаче има един проблем при DW,който при Кобрата липсва.Трошат се!,Особено от както ги правят в Тайван(мамицата им).Та Кобрата бие по здравина,но губи по многообразие,демек не е за всеки крак и за всеки стил!(това е моята гледна точка!).Извеждам също от факта,че 50% от Американските Дръмъри свирят с DW 5000,а не с Кобра нищо че са на подобни цени .Успех с намирането на Кобра! П.П.Аз искам и Кобра да си взема,ама пусто кинтйи нема за всичко Цитирай
faster Отговорено Юни 13, 2007 Отговорено Юни 13, 2007 Ами аз преди свирих на единичен Iron Cobra и въобще не ми беше удобен но тогава почти нищо не отбирах от барабани и може би просто не е бил настроен добре но сегашния ми учител е с DW 5000 и кардана ми е страшно удобен и доста ме кефи Цитирай
Katsko Отговорено Юни 14, 2007 Отговорено Юни 14, 2007 абе Бонзи не са виновни тайванците, още повече, че качеството им се води над китайското, нищо че са почти една държава Кобрата ми е правена в Китай, но това не и пречи да е здрава, просто въпрос на модел и на характеристики Цитирай
imperor Отговорено Юни 20, 2007 Отговорено Юни 20, 2007 Моята "кобра" ми я прати племенницата от щатите. 100% мейд ин Тайван, в Далас такива явно продават. Работи на 6. Друг въпрос е, че като стъпиш на нещо добро, разбираш колко не можеш да свириш и как през годините си прецакал сума ти неща по постановката с разни тояги. Не съм съгласен, че "кобрата" е само за хеви. Всичко може да се свири с нея. Както по-горе обясни Кацко, тя е богата на настройки и се продава с три вида чукчета: филц, пластмаса и дърво, което показва, че е предвидена за много широк спектър от стилове. Лично аз пердаша с пластмасовите чукчета, защото търся повече пик. Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 24, 2007 Отговорено Юни 24, 2007 Мечтата ми е някой ден да притежавам кардан Iron Cobra Rolling Glide (или Пауър Глайд)...Дай,Боже всекиму... Цитирай
evans Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 (Редактирано) Ей тука правят яки намаления http://www.musiciansfriend.com/ разгледай този сайт,доста си е оферта Редактирано Юни 29, 2007 от evans Цитирай
drummer_93 Отговорено Юни 29, 2007 Отговорено Юни 29, 2007 Мюзишънс Френд е готин сайт Има много готини оферти и дори съм си купувал от там . Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 Аз имам Кобра Пауър глаид ,купих си я от щатите преди 5 месеца,впро4ем и сега съм тук.Ами тя също мое да се наглася по отно6ение ъгъл на 4уковете,но наистиха си е среден клас.По отно6ение на АКСИС-педалите смятам 4е са голям боклук.Свирил съм на Лохгборд-2л,тъпотия. Цитирай
NeonGod Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 за кво ти е мнение бе човек тва е TAMA не АМАТИ!тва е марката при барабаните.брутален кардан.аз имам този звяр и съм хипер доволен от него. Цитирай
Recommended Posts