Mandalay Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 Незнам какъв ви е опита с представянето на нови авторски парчета по радиата, но моя лично е страшно горчив. Повечето си просят хонорарчето или искат да ти таксуват излъчването на въпросното парче като рекламно време. От радио Експрес например ми казват "парчето ви е страхотно, много ни харесва, на европейско ниво е, но няма да можем да го пуснем защото плейлистата ни е претрупана" ?#%^@$%&^$@? От БГ Радио са хората, искащи материал, но не музикален, а валутен - това е моето мнение, потвърдено от моите си проучвания. По-съгласен отдавна не съм бил. С мойта банда имаме малко опит с БГ Радио, резултата... "много гот, ще ти звънна до 2-3 дни". Това ми го каза Ана Мария Тонкова преди.... половин година... още чакам обаждането. И това при положение, че парчето е правено специално за радио (чак ме е срам колко комерсиално стана) Цитирай
Topsun Отговорено Март 31, 2005 Отговорено Март 31, 2005 абе не ми се говори.по-добре да не говориш за нещо,щото така малко или много му правиш реклама (нели се сещате че и лошата реклама пак е реклама)направо трийте темата Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 Незнам какъв ви е опита с представянето на нови авторски парчета по радиата, но моя лично е страшно горчив. Повечето си просят хонорарчето или искат да ти таксуват излъчването на въпросното парче като рекламно време. От радио Експрес например ми казват "парчето ви е страхотно, много ни харесва, на европейско ниво е, но няма да можем да го пуснем защото плейлистата ни е претрупана" ?#%^@$%&^$@? От БГ Радио са хората, искащи материал, но не музикален, а валутен - това е моето мнение, потвърдено от моите си проучвания. По-съгласен отдавна не съм бил. С мойта банда имаме малко опит с БГ Радио, резултата... "много гот, ще ти звънна до 2-3 дни". Това ми го каза Ана Мария Тонкова преди.... половин година... още чакам обаждането. Тая същата Баба през 2001 чу "Leave me now" на тогавашния ми проект A Prose, каза "Много хубава песен, но я изпейте на Български" !??? :think: ПРОСТОТИЯТА ИМ ГРАНИЦИ НЯМА ! Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 31, 2005 Автор Отговорено Март 31, 2005 Твърде много Офтопик по темата ! ...имена няма да споменавам Цитирай
Боян Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Бе кво се занимавате с тия л**на, бре радиа - бол. :exclaim: Те ви едно нетско: RADIO Ама дЖазец пущат най - различен, да се не нахендри някой хард метал само. :think: бтв Ако някой знае такива подобни, да сподели ! :evil: А тез бабие от "бегерадьо" хич ги и не споменавайте. Плюйте им отгоре. Ега се задавят. :evil: :hello: Цитирай
Topsun Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 яко,брутално!jazz fm!за това говорех.... Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 6, 2005 Отговорено Април 6, 2005 Мда, радио Тангра, ама отпреди 10 лазарника; кеф - Ток Рок Абразив с Тони Георгиев и Пепи Бакрачев; някой да им знае дирите?... :think: Цитирай
evans Отговорено Юли 10, 2005 Отговорено Юли 10, 2005 Аз съм за да въртят български банди ,които пеят на друг език .Нали ги слушам ,всичко което пускат ми е писнало Цитирай
TONY Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Мда, радио Тангра, ама отпреди 10 лазарника; кеф - Ток Рок Абразив с Тони Георгиев и Пепи Бакрачев; някой да им знае дирите?... :think: бе6е яко предаване Митко Фьнка имa6е дори още по добре рьсьще непрекьсното разни бисери и ма4овизми писнами от тая еманципация - а какво всьщност е тя - борба за надмощие на еманци ПАТКИ с епилатори с рька над тая 4аст от хората имаща предимството да пикаят ПРАВИ хомо Еректус - не 4е им е непрекьснато еректирал а - 4е са маймуни дато ходят прави извода е лесен- мьжете с в по напреднал еволю'ционен стадий е сега си пускам CARNIVORE пар4ето MALE SUPERMACY сега слушайте в сряда - по ретро радио от 21 4аса мисля 4е в сьбота по дарик - зла ве4ер а по хоризот за арт и прогресив метьл в патьк - томата в неделя -зоната за рок и джаз Цитирай
YtseJam Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Или по-скоро слушайте си нормална музика, без да се затормозявате с некомпетентните коментари на самозвани радиоводещи/журналисти, до един неуспяли музиканти. Цял интернет има пред вас, ако не щете да си купувате музика, сваляйте каквото искате и си го слушайте. Няма смисъл да се прави евала на малоумните изказвания на всичките наши така наречени радио звезди (няма да цитирам имена, но от достатъчно години имам близки наблюдения и знам какво говоря). Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 сега слушайте в сряда - по ретро радио от 21 4асамисля 4е в сьбота по дарик - зла ве4ер а по хоризот за арт и прогресив метьл в патьк - томата в неделя -зоната за рок и джаз Зла вечер е по радио НЕТ Цитирай
Smokejack Отговорено Юли 12, 2005 Отговорено Юли 12, 2005 Ники Кънчев е по дарик и предаването му е добро. Цитирай
tupoto kopele Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 бг радио не са 4ак толкова зле :stop: Ние сме големи тъпаци Вервайте МИ Цитирай
Мелиное Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 (Ехх, Тангра .. Дъ Уан енд Онли .. Още цитирам Васил Върбанов - "Колената ми омекват от самовъзхита...." ) Мда, Зла вечер Има нещо по някое време и по Алма Матер .. май Но не се хваща добре Jazz не е лошо .. иначе слушам само Нова - никакви водещи, почти без реклами, някакви гениални миксове се случват отвреме навреме .. Не че разбирам нещо ама .. интуитивно А "БГ р-о" - не знам, всеки път се вбесявам от водещите и го махам Цитирай
metalhammer Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Или по-скоро слушайте си нормална музика, без да се затормозявате с некомпетентните коментари на самозвани радиоводещи/журналисти, до един неуспяли музиканти. Цял интернет има пред вас, ако не щете да си купувате музика, сваляйте каквото искате и си го слушайте. Няма смисъл да се прави евала на малоумните изказвания на всичките наши така наречени радио звезди (няма да цитирам имена, но от достатъчно години имам близки наблюдения и знам какво говоря). Ех братле помниме те и тебе в ефира на Тангра .... Цитирай
Recommended Posts