DILETANT Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 Аз съм се чудил дали Вамп-а ще изкара по яка резачка от 3000-то :think: А 3030 по як ли се води? И кво значи "аналогови ефекти"? То аз знам кво значи, ма наистина ли има вградени аналогови ефекти(мързи ме да ровя по нета )? Възможно е дистърите му да са аналогови. Мисля, че именно ZOOM правеха някакви такива хибридни процесори. Аз лично предпочитам аналоговия пред дигиталния дисторшън. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Март 28, 2005 Share Отговорено Март 28, 2005 В-амп -ааааааааааааааааааааааааааааааа щото е метал Аз стм с мънинкия му брат и съм доволен Ама нали знайш кво се казва в такива случай..Ръка да види око да пипне инъче заеби...истини кокото си искаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dylan_101 Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 Аз имам zoom GFX-4, и наистина е хибриден, дистерите му са аналогови. Така че възможно е, има такова животно... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Март 29, 2005 Share Отговорено Март 29, 2005 ако се върна във времето когато бях зарибен по дигитални играчки, бих избрал Вамп-а, защото имах такъв и не беше зле като за процесор, по точно амп симулатор Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts