Roevers Отговорено Май 13, 2007 Отговорено Май 13, 2007 (Редактирано) ...дръм сет , лесен за употреба и удобен интерфейс, клавишите са малки- с 1 пръст моат да бъдат натиснати 2- "Клавирчето" е перфектно за 5 годишно дете... Това за малките клавиши си е отделна тема, щото ако погледнеш известния сайт Dalavera.net, където за разлика от тук хората свободно се псуват, там се избиват за Casio CZ 101 с малки клавиши то се цени повече от CZ 1000, CZ 5000, CZ 67015 и т.н. Аз не знам друг малък дигитален не-динамичен синтезатор с 16 програми и отпреди 20 години да върви за 6-700 лева. Защо? Заради малките клавиши. Солистик, казват. Кво друго обяснение да има. в тоя смисъл - за размера - ето един добър LINK. но това действително е друга тема Редактирано Май 13, 2007 от Roevers Цитирай
ludio klavirist Отговорено Май 27, 2007 Отговорено Май 27, 2007 Изглежда има за какво да се използват играчките. Добре,че приключих с dalaveara ... заприлича ми на някои CS гейм форум населен само с 13 годишни лапета... Шапка му свалям на тоя колега за изпълнението...въпреки ,че не ми е любимия стил .... Ако някои иска свирка First от тези с малките клавиши нека ми каже... Цитирай
Recommended Posts