iradev Публикувано Юли 29, 2020 Публикувано Юли 29, 2020 (Редактирано) На тоя джем Дейв показва нещо, като хибрид? Бас и китара в едно? Редактирано Юли 29, 2020 от musicman Просто пействаш линка и се показва видеото 2 Цитирай
Icarus Отговорено Юли 29, 2020 Отговорено Юли 29, 2020 Многострунните бас китари са много яки, доста дълга редица от имена са ползвали такива из една купчина записи и концерти от 60-те насам. Повече ми беше интересно самото видео където тия двамата си говорят разни неща - не са ми сред топ 10 музиканти за мене, но са важна част от метъл историята, а и изглеждат като пичове. Хареса ми това което Елефсън казва за метъл басистите, че в обстановка където движещата сила в креативно отношение са примерно китаристи и барабанисти, няма нужда да буташ егото си напред и ти да си "the man!". Това важи за всяка ситуация, разбира се, и далеч не изчерпва метъл басисти - има си роли, и не може всички да пилят сола нон-стоп. Сиктир от китарни сола де*ба. 1 Цитирай
Recommended Posts