EvilSpirit Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 Тва е като да играешняква игра ( Баскетбол например ) и като играш 30-40 минути и си загрял така е и с китарата (така съм забелязал), а за сутринта нямам представа на мен ми се случва като са ми изморени ръцете или ако свиря пред хора пак ми треперат и се потят Цитирай
KingdomX Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 наи дългото ми прекъсване беше около седмица,щото бях болен ама като оздравях Цитирай
Kelly Отговорено Март 31, 2006 Отговорено Март 31, 2006 П.С. установил съм че на мен краткотрайните паузи от по 2-3 дни ми се отразяват много добре.. тоест жаждата за свирене се засилва иии някак си свиря по-добре. Някой др. да усеща същото ? Дам,има го тоя момент.....а и си е полезно понякога човек да си даде малка почивка. Аз мисля,че към 10тина дни най-много не съм свирила,ама то беше отдавна.Напоследък все си мъкна кухарката с мен,дори и за кратко да отивам някъде. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 1, 2006 Отговорено Април 1, 2006 10-20 дни няккъде и то щото просто нямам никакви идеи и се дразня на себеси като почна да се мъча да свиря и пак да не излезе нищо Я между другото ако някой има рецепта за излизане от тая криза нека сподели с мен защото не мисля да загърбя 13 год. свирене заради липса на идеи да речем Цитирай
motorbreath Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 свиря от 2,5 години и съм горд да кажа че не е имало ден в който да не свиря в което съм сигурен.Ако ще на кухарка или на електрическа която не влючена но няма ден в който да не съм свирил)) Цитирай
Icarus Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Не съм свирил най-много един месец, бях решил да зарежа цялата работа. Ама това беше преди година Цитирай
Guest Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 (Редактирано) свиря от 2,5 години и съм горд да кажа че не е имало ден в който да не свиря в което съм сигурен.Ако ще на кухарка или на електрическа която не влючена но няма ден в който да не съм свирил)) Ти вместо да се хвалиш колко свириш, земи си купи дист, че ми писна само аз да дъня по репетиции :green: Моето най-дълго за момента е било малко по-малко от месец, струпаха се най-различни причини и в крайна сметка не пипах китарата няколко седмици ... Редактирано Април 2, 2006 от _-BlackDragon-_ Цитирай
Mecho Отговорено Април 2, 2006 Отговорено Април 2, 2006 Прекъсване - 6 г. Причина - Жена Просвирване - след концерта на Judas Priest в София - преди около 2 г. Оказа се, че свиря по-добре от преди... почивката си беше струвала Сега съм без жена, но спя с две... е малко са дървени, но имат вълшебен глас :guitar: Цитирай
Nikak Отговорено Април 20, 2006 Отговорено Април 20, 2006 Моето прекъсване все още не е прекъснало , а започна преди малко повече от година - буквално след един концерт в Пловдив.Причината е предимно липса на инструмент, защото откакто се занимавам с музика, а именно 5 години, нямам китара :exclaim: и просто когато брат ми ми даде едната си китара аз вече не исках да свиря...чувствах се някак изхъбен от чакането и надеждите....незнам дали някой ме разбира....сега обаче желанието ми се върна и въпреки новата пречка смятам да се захващам здраво Цитирай
LOE Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 казармата - 2 месеца без да пипна китара и после още 4 в които свирих по 4-5 часа месечно изобщо не ми се отрази добре Цитирай
PlamenM Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 На теория никога не съм прекъсвал от 14 години...на практика е имало седмици в които съм хващал китарата по 3-4 пъти..има и друго - никога не съм прекъсвал напълно но е имало дълги периоди в който съм прекъсвал развитие и просто съм си дрънкал ей така..което е пътя на най-лесното съпротивление и не се усещаш как зацикляш сериозно...сега се надявам че не съм в такъв период, седя уча, стандарти, хармония... Цитирай
adXok Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 От 6 години нямам ни китара, от 8-9 и клавир нямам... Общо взето от около 6 години изобщо не съм свирил, но идва денят в който, последните ще бъдат първи! Цитирай
LOE Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 От 6 години нямам ни китара, от 8-9 и клавир нямам... Общо взето от около 6 години изобщо не съм свирил, но идва денят в който, последните ще бъдат първи! ако чакаш видов ден или както там се води може да не го дочакаш, стягай се и се захващай, тия неща не струват милиони... с молене не става Цитирай
Telerig Отговорено Април 21, 2006 Отговорено Април 21, 2006 Аз 5 месеца не съм свирил като бях в казармата. После си взех китарата и процесора в радиопоста където служих като радист. Свирих на слушаки ....колко сигнали съм изтървал... Сега не съм свирил от 20 дни щото ръката ми е гипсирана и вече не издържам...останаха 5 дни докато махна гипса ужас... :wall: :killyou: Цитирай
Recommended Posts