TONY Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 тьй като сьм много силно пристрастен на тема айрьн мейдьн - не мога да сьм обективен,но си мисля ,че тук фьнкара е прав - непрекьното някой пуска тема - искам билети за мейдьн досега ни една - дайте за джордж според мен - концерта на мейдьн има шанс да се продаде на 100 % нека видим колко народ ще сьбере гьрка аз лично - щях да се пробвам да си намеря някой евтин билет - за джорж не ми се дават повече от 20 кинта, но снощи вьв Фрактура сьобщиха - 28. май - СУИСАЙДЬЛ ТЕНДЕНСИС - ЗАЛА ХРИСТО БОТЕВ ДЖОРДЖ МАЙКЬЛ ( по сьщото време) - СОРИ -но лично за мен - ОТПАДА ех - тьркалящи се камьни и камичета Цитирай
AK-74 Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 ех - тьркалящи се камьни и камичета aз съм им бил на концерт в Германия - не кефят. Виж AC/DC това вече е нещо съвсем друго - може би най-великият концерт на който някога съм бил до сега в скромният ми живот. аааа относно мейдън - отдавна не са на върха си а по скоро залязват лека полека (само мое мнение). Супер любими са ми и на мене, ама на тоя концерт ще свирят 99% само парчета от новия си албум - мене пък той въобще не ме кефи, та дори е боза бих казал (пак само мое мнение) аре със здраве Алекс Цитирай
TONY Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 тьй като сьм много силно пристрастен на тема айрьн мейдьн - не мога да сьм обективен,но си мисля ,че тук фьнкара е прав - непрекьното някой пуска тема - искам билети за мейдьндосега ни една - дайте за джордж вече се появи оферта за Джордж! http://forum.muzikant.org/index.php?showforum=2 само 40 лв за Мейдьн обаче цените ще се дигат Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 5. И малко самочувствие, молим - Ролинг Стоунс не искат да идват в България! Е, гати и критерия за успеваемост! Е, па ОК! И без това не искаме да гледаме разлагащи се пенсионери, които не могат и никога не са могли да свирят. Mezzo Forte и Europe пък искат и са много по стойностни! Нека по-добре се попитаме защо Dream Theater таз година и занапред ще ни пропуснат. Ами, следващият път няма да ги каним в шоу с тъпанари, пускащи шеги и се напъват да изсвирят нещо, което те са измислили с тенденция да ги впечатлим. Нека като кажат искаме качестено озвучение, не им даваме изпражненията си и със сигурност ще ги видим отново. Тях и много други. Давайте молодци и Action baby! Биджав, таз точка се бие доста с точка нумеро две от изложението ти. Ама айде. Ами да, Стоунс са доста по-напред, ама нито продажби имат у нас, нито сме платежоспособни. Отделно, при новината кой ни е президент, кой министър-председател, и при последния вот, ще избикалят далече Татовината ни. Разлагащи се, но вкусни. Като капитализЪма. За слави съм съгласен. Да е жив и здрав. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 6, 2007 Отговорено Юни 6, 2007 (Редактирано) http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry236770 Толкоз по въпроса, темата, вселената и всичко останало. Редактирано Юни 6, 2007 от sa6tiat Цитирай
Recommended Posts