GroOveR Публикувано Април 26, 2007 Публикувано Април 26, 2007 Искам да попитам така цялото барабанистко население,когато седнете на един сет,преди да започнете да свирите какво гледате първо.Аз лично гледам състоянието на соло барабанчето,след това педала и т.н.Интересно е всеки да каже на коя част от барабаните обръща първо внимание Цитирай
Egon Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Ми аз като седна пробвам веднага педала на касата, докато държа палките и оглеждам комплекта, после с по един-два удара пробвам барабанче и томове, звъня по чинелите и лека полека влизам в някакъв ритъм. Но оглеждането на един нов за мен сет винаги е голямо удоволствие Цитирай
makedonetsa Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Абе различно е при мен ! Някакси това което не е в ред, веднага ми прави впечатление ! Цитирай
Jorkata Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 Определено се чувствам мноо некомфортно, ако е скапан педалът щото свири човек едно а то излиза друго и така после барабанчето и фикуса))) Цитирай
evans Отговорено Април 26, 2007 Отговорено Април 26, 2007 (Редактирано) Значи,като седна да свиря,първо гледам как се е облякла певицата,ако се е облякла по скромно-всичко е ок.Другото нещо,което държа,това е когато свирим някоя песен,тя да дойде и да ми пее песента на уше. Редактирано Април 26, 2007 от evans Цитирай
GroOveR Отговорено Април 26, 2007 Автор Отговорено Април 26, 2007 Значи,като седна да свиря,първо гледам как се е облякла певицата,ако се е облякла по скромно-всичко е ок.Другото нещо,което държа,това е когато свирим някоя песен,тя да дойде и да ми пее песента на уше. Ама ако има певец работата много брадясва...няма да ти се иска да погледнеш напред Цитирай
Sebastian Отговорено Април 27, 2007 Отговорено Април 27, 2007 На мен вниманието ми привлича първо фуса, после педала на касата, солото, чинелите и нататък томовете Цитирай
admin_rko Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 И аз така първо, гледам педала на касата и на фуса после гледам, и соло барабан4ето после минавам по сета ,няколко пъти да проверя дали си4ко е на 6 и тогава ве4е си4ко е ок. Цитирай
kukls Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 почти не гледам чарковете по чуждите барабани, рядко свиря на чужд сет,обикновено си размъквам моя навсякъде където се наложи. а ако случайно трябва да свиря на друг винаги си нося двойният педал,чинелите и барабанчето. някак си неприятно ми е да свиря на чужди чинели или с друг педал раличен от моя. Цитирай
Sebastian Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 почти не гледам чарковете по чуждите барабани, рядко свиря на чужд сет,обикновено си размъквам моя навсякъде където се наложи. а ако случайно трябва да свиря на друг винаги си нося двойният педал,чинелите и барабанчето. някак си неприятно ми е да свиря на чужди чинели или с друг педал раличен от моя. Ами то това си е общоприето- по участия тия неща задължително се носят Цитирай
Katsko Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 тва заприлича на темата "какво забелязвате първо в една жена". аз лично - всичко Цитирай
kukls Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 почти не гледам чарковете по чуждите барабани, рядко свиря на чужд сет,обикновено си размъквам моя навсякъде където се наложи. а ако случайно трябва да свиря на друг винаги си нося двойният педал,чинелите и барабанчето. някак си неприятно ми е да свиря на чужди чинели или с друг педал раличен от моя. Ами то това си е общоприето- по участия тия неща задължително се носят хехе за теб може и да е общоприето, но масова практика е да се "мине метър" с чуждото. преди година ми пукнаха сплаш за 200лв и след това даже извинение не получих и пих една студена .. "БАНКЯ"... оттогава със спонсорството съм пас.но това е друга тема... а иначе калин е прав за жените,ама тва си е друга бира Цитирай
simon Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 Аз първо гледам да си наглася всичко така, че да ми е удобно. И после изпробвам, като обикновенно правя някакъв брейк върху сета да чуя звука и да видя как е положението при педала на касата и фуса. Ама като цяло е доста различно нямам някакъв шаблон който да изпълнявам всеки път. Цитирай
Recommended Posts