cecob Публикувано Април 23, 2007 Публикувано Април 23, 2007 (Редактирано) Отдавна гледам инструменти на един тайвански лютиер и въпреки, че отзивите за качество във форумите по света и у нас не са невероятни(което и се очаква от релативно ниската цена на иструментите) съм потресен от инкрустациите по басовете и другите струнни. Не намерих официален сайт, може да надникнете в eBay магазина му- Щтрак Редактирано Април 23, 2007 от cecob Цитирай
the_gorer Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Инлеите са много добри, богати, макар и доста да клонят към кич. Интерсното е, че само за слагането на такива сложни инлеи с толкова много абалон и седеф някои американски артисти вземат по $1500-$2000 . Носиш си китарата при тях, ръсиш се два бона в зелено и те ти инлеи. Изтокът е източник на евтина работна ръка. Аз бих си купил бас за $400 от този тайванец - не може да е по-лош от много серийни басове в този ценови диапазон, а на всичкото отгоре получаваш и ръчноизработен инструмент с готини инлеи. Цитирай
7thString Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Тоа 7 струнен бас му искат 550$... не знам как може да е по-евтино, и все ще е по-добро от кремона Цитирай
the_gorer Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 А вижте за каква готина (и на този етап безумно евтина) талпа става въпрос тук: Ръчноизработена нек-тру китара с тяло от ясен и топ от светъл палисандър, гриф от клен и махагон и фингърборд от палисандър. Засега цената и е $50, но вероятно ще стане повечко до края на наддаванията. Цитирай
Liquid Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 The buyer pays for the shipping cost.The shipping cost is:To USA,Canada or Europe : $120.00 50 долара, ама не съвсем Цитирай
RockoBG Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 И 120 да са, какво от т'ва. У нас за 120 $ - около 160 лв. китари просто няма (нови) в магазините тези които се продават по 50-100 $ някъде, у нас се харчат на 200-250 пари BGN нови м/у перални печки и хладилници. Цитирай
the_gorer Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 The buyer pays for the shipping cost.The shipping cost is:To USA,Canada or Europe : $120.00 50 долара, ама не съвсем Хаха, това съм го пропуснал, но човекът поне е дал цена за шипинга и всеки може да си направи сметката дали да наддава или не. Иначе има един стар трик на азиатците в eBay - продават нещо за $20, без обявена цена за доставката и след края на залаганията искат $120 на спечелилия за пощенската услуга - така си избиват парите. Но като се замисли човек, доставката от Югоизточна Азия наистина е много скъпа, особено на големи и тежки пакети като китари например. В Български пощи искат по 130-140 лева за изпращане на китара от България до САЩ, така че няма чудно от Тайван до САЩ да е по-скъп транспорта. Цитирай
Recommended Posts