Jump to content
Българският форум за музиканти

Свирите ли?


Recommended Posts

Освен барабаните, свиря на ксилофон, маримба, вибрафон, тимпани, и пиано, но барабаните си оставят голямата ми страст и мисля че винаги ще бъде така. ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Говорим за мелодичен инструмент...китара,пиано или нещо такова.Хубаво е че свириш и на перкусии,но става въпрос за инструмент от който можеш да извлечеш мелодия :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Свиря на китара от преди да се захвана с барабаните (това ще рече към 9 години вече), но китарата винаги е била само странично занимание. И такова ще си остане :)

Иначе по-късно тръгнах и на уроци по пиано. За задължителната музикална култура и образование, не защото ще ставам пианист.

 

Вкъщи се мотае един стар акордеон, той също много ми се отдава :hooray:

Питайте Илийчо :hooray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На к'вото ми попадне ! По-честичко на Бас-а и на една много приятна перуанска, бамбукова Кена, ама много се зарибявам да просвирвам на к'ъвто инструмент докопам, дори и на шмиргел бих свирил :hooray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Начи....преди да започна барабани /някъде в 8-ми клас/ от 7-годишна възраст свирех тромпет........и продължих с тромпета съвместно с барабаните до 12-ти клас. После в естрадния отдел трябваше да уча и задължително пиано, така че свиря и клавир, но не ме влече толкова, ползвам го само за да програмирам парчета и да правя аранжименти.....щот за тва се плаща добре :blush:

Редактирано от Rocko
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От няколко месеца се запалих по китарата:rocker:А скоро мисля да започна и уроци по пиано,поне на един иснтрумент да ходя при учител,щото на барабаните и китарата карам повече самостоятелно и уроци от нета;)Друго си е обаче на живо да те пляскат по ръцете:recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.