simon Отговорено Април 28, 2007 Отговорено Април 28, 2007 Освен барабаните, свиря на ксилофон, маримба, вибрафон, тимпани, и пиано, но барабаните си оставят голямата ми страст и мисля че винаги ще бъде така. Цитирай
brutal4o Отговорено Април 29, 2007 Отговорено Април 29, 2007 ами аз наи силно се занимавам с перкусии : бонгоси тарамбука даире маракаси но сета си е сет Цитирай
GroOveR Отговорено Април 29, 2007 Отговорено Април 29, 2007 Говорим за мелодичен инструмент...китара,пиано или нещо такова.Хубаво е че свириш и на перкусии,но става въпрос за инструмент от който можеш да извлечеш мелодия Цитирай
Anakon Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 Свиря на китара от преди да се захвана с барабаните (това ще рече към 9 години вече), но китарата винаги е била само странично занимание. И такова ще си остане Иначе по-късно тръгнах и на уроци по пиано. За задължителната музикална култура и образование, не защото ще ставам пианист. Вкъщи се мотае един стар акордеон, той също много ми се отдава Питайте Илийчо Цитирай
petkunq Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 На к'вото ми попадне ! По-честичко на Бас-а и на една много приятна перуанска, бамбукова Кена, ама много се зарибявам да просвирвам на к'ъвто инструмент докопам, дори и на шмиргел бих свирил Цитирай
Rocko Отговорено Април 30, 2007 Отговорено Април 30, 2007 (Редактирано) Начи....преди да започна барабани /някъде в 8-ми клас/ от 7-годишна възраст свирех тромпет........и продължих с тромпета съвместно с барабаните до 12-ти клас. После в естрадния отдел трябваше да уча и задължително пиано, така че свиря и клавир, но не ме влече толкова, ползвам го само за да програмирам парчета и да правя аранжименти.....щот за тва се плаща добре Редактирано Април 30, 2007 от Rocko Цитирай
Egon Отговорено Май 1, 2007 Отговорено Май 1, 2007 Верно е, ма трябва и добре да се прави, нали Цитирай
Jumper Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 От няколко месеца се запалих по китаратаА скоро мисля да започна и уроци по пиано,поне на един иснтрумент да ходя при учител,щото на барабаните и китарата карам повече самостоятелно и уроци от нетаДруго си е обаче на живо да те пляскат по ръцете Цитирай
pantommind Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 Брей брех мноо гении имало в гилдията тц тц... Цитирай
Sebastian Отговорено Май 3, 2007 Автор Отговорено Май 3, 2007 Аз затова и пуснах темата от части- да се гордеем Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Аз мога да щракам с пръсти Айди и малко хармоника, кат ма фане скуката Цитирай
Recommended Posts