MoqTa_Ompa3a Публикувано Март 23, 2005 Публикувано Март 23, 2005 1)nickname: MoqTa_Ompa3a 2)Възраст: бе кажи го на 18 3)Образование: основно :green: 4)Вашият инструмент/и: клавиатура и мишка, понякога топка, а скоро и бинтове за ръце, надявам се... 5)Предпочитан музикален стил: прог, пауър прог, готик, пънк, хеви, трип хоп 6)Вашият вдъхновител: мхм... 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Една камара. След всяка среща със Steve_Vai измислям по някое ново мъчение и все изниква причина да не го реализирам. Ма скоро ще ми се отвори възможност и проектите ще минат в графа "реализирани" 8)Странични интереси: Ъ? Волейбол. Музика. Кино. Литература. Уеб Дизайн. Муай Тай. Кикбокс. Винг Чун. Фотография. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): С две думи - аз съм едно много интересно момче, което страда от мания за величие, има известни психични отклонения, породени в голяма степен от заобикалящата го среда. Интересувам се от фотография и искам да имам Никон д2х, ама засега карам с доста по-нисък клас цифрак. Много се кефя на бойни изкуства, муай тай в частност и се ядосвам, че в родината ни то може да бъде тренирано единствено във Варна. Мразя училище. Ма много. Слушам Дрийм Тиътър и смея да твърдя, че съм маниак на темата. От време на време играя волейбол с тенденция към западане. Кефя се на Калин Донков и филми на ужасите. Обичам вампиризма. Кръв не пия, но имам фетиш към мъртви момичета. Още топли. Дневник си нямам. :wow: По-кратко от това здраве му кажи... Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 1)nickname: MoqTa_Ompa3a2)Възраст: бе кажи го на 18 3)Образование: основно :green: 4)Вашият инструмент/и: клавиатура и мишка, понякога топка, а скоро и бинтове за ръце, надявам се... 5)Предпочитан музикален стил: прог, пауър прог, готик, пънк, хеви, трип хоп 6)Вашият вдъхновител: мхм... 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Една камара. След всяка среща със Steve_Vai измислям по някое ново мъчение и все изниква причина да не го реализирам. Ма скоро ще ми се отвори възможност и проектите ще минат в графа "реализирани" 8)Странични интереси: Ъ? Волейбол. Музика. Кино. Литература. Уеб Дизайн. Муай Тай. Кикбокс. Винг Чун. Фотография. 9)В кратце(или с две думи за вас самите): С две думи - аз съм едно много интересно момче, което страда от мания за величие, има известни психични отклонения, породени в голяма степен от заобикалящата го среда. Интересувам се от фотография и искам да имам Никон д2х, ама засега карам с доста по-нисък клас цифрак. Много се кефя на бойни изкуства, муай тай в частност и се ядосвам, че в родината ни то може да бъде тренирано единствено във Варна. Мразя училище. Ма много. Слушам Дрийм Тиътър и смея да твърдя, че съм маниак на темата. От време на време играя волейбол с тенденция към западане. Кефя се на Калин Донков и филми на ужасите. Обичам вампиризма. Кръв не пия, но имам фетиш към мъртви момичета. Още топли. Дневник си нямам. :wow: По-кратко от това здраве му кажи... ти си луд бе...ма тва е комплимент да знайш аре добре дошъл..бийтълс такъв Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 имам фетиш към мъртви момичета Странно познато звучи това! :green: най-накрая и ти да се решиш да се запишеш тук. Добре дошъл от мен! :hello: И , защото си един от хората, които най-много са ми помогнали да продължавам да се занимавам с музика. Благодаря ти. Приветствайте един прекрасен познавач на прог-рока и не само! Един добър приятел и човек, когото много уважавам! Welcome! Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Welcome! и от мен страннико. АЗ пък свиря на маракаси ехехех хе хе хе. и на дайре. и на онова ... rainmaker Цитирай
assoass Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 А пък я си бичим на автомобилни вериги-може и кючек маракас да го кръстиш, се едно! Аре здрасти и да си изкараш хубаво и приятно! Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Всички приятели на наши приятели са добре дошли!!! Прифорумен член - половин член( не беше така май тоя лаф...) Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 :hello: Добре дошъл и приятно прекарване тук! Цитирай
Recommended Posts