Steve_Vai Публикувано Март 23, 2005 Публикувано Март 23, 2005 Добре ли звучи това? Като звук имам предвид, свиренето ми е зле... http://info.datacom.bg/shirpotreba/steve%20vai/sounds.mp3 Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 WOOOOOOOOOW Тва е супер, човече! Точно такъв звук много ме кефи. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Да определено звучи много приятно. Малко изкуствено обаче и прекалено пълно за соло китара. Поне според мен. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 23, 2005 Отговорено Март 23, 2005 Добре ли звучи това? Като звук имам предвид, свиренето ми е зле... http://info.datacom.bg/shirpotreba/steve%20vai/sounds.mp3 саунда е супер як.. за зъм праснат директно в компа..а такаааа...... Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Да определено звучи много приятно. Малко изкуствено обаче и прекалено пълно за соло китара. Поне според мен. Веднъж да сме напълно на едно мнение!!! Звукът е много приятен, а имайки предвид обстоятелствата е направо идеален!!! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 за Zoom праснат директно в компа.. :оправдав: :оправдав: Цитирай
Henderson Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Sound-a е супер!Само едно предложение, пробвай да намалиш малко гейн-а и holl-a!мисля че ще се изясни тона! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 Sound-a е супер!Само едно предложение, пробвай да намалиш малко гейн-а и holl-a!мисля че ще се изясни тона! Ами то не е hall - опитал съм се като Сатриани чрез използване на няколко delay-a да създам такъв ефект... Но си прав, че тона не е ясен поради рази причина. 10х за съвета! А гейна мисля така да го оставя, защото хармониците искам да мис ечуват по-така уж... Цитирай
assoass Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 като drive е хубаво, хареса ми, обаче тоя hall май наистина е много.Всъщност си е добре, пасва, ама при флажолетите е малко дразнещо. Просто мисля, че тоя фрагмент, дето го свириш (за честите хармоници) не е за тоз hall.... или нещо такова, разбираш ме де Цитирай
Rust Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 (Редактирано) Сам по себе си е хубав ... въпроса се крие дали ще можеш да го вкопчиш в микс ... там ще си проличи дали "става" моя съвет е малко среди да му вкараш , предчувствам че с тях ще дойде "по-близо" .Сега звучи прекалено далеч всякаш както казват другите има прекалено много ревърб. като цяло гони идеята да го приближиш другото си е до вкус , мен лично ми допада Редактирано Март 24, 2005 от Rust Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 ми аз ти бях писал в лс че високите среди ми се струват уекинко главоболни Цитирай
bulby Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Мен лично дилея и ривърба ме радват, винаги съм се кефил на мек соло саунд със солидно количество такива Но в действителност, така можеш да свириш ако имаш минимален акомпанимент от другите инструменти, особено за на живо не е много добър вариант, има опасност да стане мазало по едно време. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 особено за на живо не е много добър вариант, има опасност да стане мазало по едно време. Ахам, така си е. Аз за live използвам много подобна бленда, с малко повече среди и естествено с по-малко delay Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 Да определено звучи много приятно. Малко изкуствено обаче и прекалено пълно за соло китара. Поне според мен. Веднъж да сме напълно на едно мнение!!! Звукът е много приятен, а имайки предвид обстоятелствата е направо идеален!!! Дето вика пича по-горе - за микс не се знае дали ще стане. Според мен ще е много трудно, но изобщо не претендирам да разбирам. Цитирай
Recommended Posts