SelfDestroyer Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 (Редактирано) Айде сега, за да се направим на знаещи и за да сме напълно точни да изтърсим, че всъщност се използват петте пръста. Понякога(мнооого рядко) се използва палеца за туй-онуй. Добре че досега не ми се е случвало, щото щеше много да ме подразни Сигурно даваш мен за пример ... Аз лично понякога хващам пауър кордите с палец вместо с показалец... Уж нашега го правех да дразня гущера ама то ми стана навик... и даже някои барета ги хващам с палеца... на кой както му е удобно... Редактирано Април 20, 2007 от SelfDestroyer Цитирай
Surikat Отговорено Април 20, 2007 Автор Отговорено Април 20, 2007 Че щом палеца го има значи може да си използва....въпрос на вкус и експериментация а и за барета е удобен.Също така мисля че имаше някви акорди които без палец немогат да се хванат. Цитирай
lizardman Отговорено Април 21, 2007 Отговорено Април 21, 2007 Не съм те давал за пример(поне не надсъзнателно). Просто винаги ме е дразнел тоя палец като го вида забит отпред-чак пречи на другите пръсти. На кой както му е удобно, ама стига да е правилно. Айде да видим колко бързо сменяш акордите с тоя палец там. А, ако ти се наложи веднага след акорда да свириш на 6-а струна...палеца ли ще махаш, ще свириш ли...няма те чакам половин час Цитирай
Recommended Posts