noti4ka Публикувано Април 16, 2007 Публикувано Април 16, 2007 Здравеите!Много спешно ми трябват нотите на Route 66 за китара или за пиано.Ако някои може да ми помогне,ще съм му много благодарна! Цитирай
Macalpine Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 Търсих но явно не достатъчно понеже нищо не успях да издиря . Ако изникне нещо ще пиша веднага Цитирай
Vlad Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 Имам мелодията с изписани акорди /букви и цифри/. Ако четеш по акорди - прати мейл да ти пратя файла. Между другото въпросното парче може да се мисли като блус схема. Успех! Влад Цитирай
TheNightRider Отговорено Април 16, 2007 Отговорено Април 16, 2007 Guitar Pro е много хубава програма. Цитирай
noti4ka Отговорено Април 17, 2007 Автор Отговорено Април 17, 2007 Благодаря на всички,които се отзоваха така бързо.Оказа се,че имам познат,който ще ми ги даде.Мерси още веднъж за старанието Цитирай
Recommended Posts