malkiat Публикувано Април 15, 2007 Публикувано Април 15, 2007 Нужна ми е много евтина /само за реквизит.../ ел. цигулка.Склонен съм на бартер със 150 годишна унгарска цигулка в окаяно състояние.... Цитирай
gagi Отговорено Юни 27, 2007 Отговорено Юни 27, 2007 Купи си Stagg за 300лв. поне в пловдив ги има по толкова. Цитирай
bluesman Отговорено Юни 30, 2007 Отговорено Юни 30, 2007 (Редактирано) Стаг с форма на "S" са ужасни като конструкция.Мравчо свири с такава и ми я донесе за ремонт. Когато се настрои от опъна на струните грифа се накланя на долу и височината на струните се увеличава с около 2-3 мм. Класическата форма си е най стабилна и малкият добре се е насочил. Редактирано Юни 30, 2007 от bluesman Цитирай
Nikolay Petev Yolov Отговорено Юли 6, 2007 Отговорено Юли 6, 2007 Ето тук http://listings.ebay.de/_W0QQsocmdZListing...earch&fgtp= Някои могат да се поръчат от България, за други ти е нужен някои който живее в Германия, но по-ниски цени от тук НЯМА Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Юли 22, 2007 Отговорено Юли 22, 2007 Аз пък се сетих 4е Найджъл Кенеди свири на ел.цигулка! Цитирай
Recommended Posts