Sad But True Публикувано Април 13, 2007 Публикувано Април 13, 2007 (Редактирано) Та въпроса ми е къде в интернет мога да намеря цени на Floyd Rose Tremolo. Тъй като моето е за смяна. Благодаря предварително. Редактирано Април 13, 2007 от Sad But True Цитирай
sevenstring Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 АКо си говорим за интернет, в E-Bay има страхотни оферти (преди време гледах Floyd-ове и за по 40-50 долара). Не съм пробвал, но съм разпитвал проучвателно разни продаващи хора там и някои даже са ми предлагали international shipping до БГ за 10-ина долара. Цитирай
Sad But True Отговорено Април 13, 2007 Автор Отговорено Април 13, 2007 ^Благодаря ти . Но не търся втора ръка. Просто искам да видя цените на производителите. Искам да си взема нещо ново. Цитирай
sevenstring Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Ама не са втора ръка бе, нови са, просто не са маркови. Там много отдавна не се продават само употребявани неща. Иначе, ако ти е кеф, купувай Gotoh и Schaller за по 200 и кусур лева! Цитирай
avaavaava Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Та въпроса ми е къде в интернет мога да намеря цени на Floyd Rose Tremolo.Тъй като моето е за смяна. Благодаря предварително. Ако не са ти скъпи съм ти пратил на лично квото намерих из нета ..(незнам дали е подходящо тука да не стане реклама) Цитирай
Recommended Posts