vhcs Публикувано Април 12, 2007 Публикувано Април 12, 2007 какъв софтуер ползвате за 6трайхове ? Аз тамън съм засмукъл Symphonic Orchestra Silver Edition ... има ли и други подобни не6та кое бихте ми препоръ4али мерси предварително за отговорите и мненията Поздрави Алекс Цитирай
f1_sound Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Ами в общи линии това е едно от най добрите ама пълната версия е доста двд-та и е доста тежичка Цитирай
vhcs Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 това дето дърпам е към 3гб. мисля 4е е малко "сопена" версия. А ина4е откъде мога да сваля вси4ките ДВДта има ли ги на Славейков? Поздрави Алекс Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 какъв софтуер ползвате за 6трайхове ? Аз тамън съм засмукъл Symphonic Orchestra Silver Edition ... има ли и други подобни не6та кое бихте ми препоръ4али ... Да, ПЛАТИНУМ Едишън + ПРО Експаншън на същата фирма ^_^ той е десетина пъти и повече по-голям, но си струва Там отдето го теглиш го има и другото Цитирай
steeltanto Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Кърк Хънтър има библиотека само с щрайх, има хубави и най-вече употребими семпли. Цитирай
vhcs Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 Кърк Хънтър има библиотека само с щрайх, има хубави и най-вече употребими семпли. а да има6 идея от къде мога да я сваля ... до сега рових ама ни6то не намерих. Цитирай
steeltanto Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Ще взема да я кача в близнаците Цитирай
vhcs Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 Ще взема да я кача в близнаците .. не6то не фанах .. къде е това ?!?!? Цитирай
vhcs Отговорено Април 12, 2007 Автор Отговорено Април 12, 2007 я да питам о6те не6то като съм по4нал да питам а какъв софт да ползвам за ефекти - трябва ми не6то което да създаде военна обстановка - стрелби, карте4ници, бомби, абе бойно поле. Имате ли някаква идея? Цитирай
steeltanto Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Я, този линк вече го няма защото е водещ към местенца с нелегален софтуеър... Леееко изцяло нарушава правилата на форума! Да не се повтаря! IgniteAll виж тук какво ще откриеш,имаше и няколко колекции точно със семпли с висока резолюция за Холивуд - продукциите. Наскоро даже бях спретнал едно СД с такива ефекти да тормозя комшиите,че нещо много чалга слушат Ефектът е потресаващ... Цитирай
Recommended Posts