Korn Публикувано Април 9, 2007 Публикувано Април 9, 2007 така...въпроса ми е следния...ако използвам Cakewalk Rapture или който и да е друг компютарен синтезатор с миди клавятура дали ще има latency и ако има коя аудио карта ми препоручвате за МИДИ бачкане въпреки че миди контролера може и да е с УСБ...което ми е още по-неизвестно как става много ще сум благодарен на всякакви разяснения благодаря предварително. Цитирай
Da_Fuse Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Значи... латенция винаги ще има, но не е болка за умиране, нали все пак това е едно от преимуществата на мидито-да можеш след това да си донаместваш нотите по секвенсера. За карта общо взето... зависи от бюджета аз лично съм с м-аудио 2496 и за цената съм много доволен и от латенция и от ниво на шум( не че имам койзнае какъв опит). А относно миди-усб кабела продава се само един кабел с една кутийка е и струва 80-90 лв., но лично според мен не си струва. По- добре си купи някаква евтина карта за двойно повече пари отколкото да плачаш само за едното миди толкова. Поздрави! Цитирай
7thString Отговорено Април 12, 2007 Отговорено Април 12, 2007 Няма никакво значение с колко "куча" карта свързваш синтезатора и компа- интерфейса е един и същ. Цитирай
Recommended Posts