dedomito Публикувано Април 9, 2007 Share Публикувано Април 9, 2007 Здравейте , от около две седмици режа трупи на GT Player 2.5 . Искам да чуя някой ползва ли програмата или плъгина и какво е мнението ви за програмката . Личното ми мнение е че и доста добре направена, лека е с добри възможности и най-важното вади хард звук . Версията е ДЕМО , но почти не се усеща за свирене в домашни условия .Компа ми е страшно слаб , но програмката върви без латенсия / поне на мен така ми се струва / . ето и линка : http://www.dsound1.com/products/gtp_en.htm Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Април 9, 2007 Share Отговорено Април 9, 2007 Ползвам го от 4-5 години. Долу-горе откакто излезе първата версия. Отдавна не съм свирил с GT плъгините, но си спомням, че имаха няколко добри попадения. Бива. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Април 9, 2007 Share Отговорено Април 9, 2007 Ами изтеглих демото и на първо слушане съм доволен от това което се чува . Естествено че цвета на ефекта е по различен от този и на Ревалвера и на Амплитюба но мисля че като коцепция и най вече като саунд GT Player 2.5 е съизмерим с останалите но това е само на пръв поглед - не съм имал време да го тествам по сериозно . Това обаче което ми прави неприятно впечатление е че явно умишлено са направили начина на работа с него принципно по различен от другите софт процесори и не съм убеден че това което се е получило е най доброто което може да се очаква но това е бял кахър . Цеко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
alexthegreat Отговорено Април 13, 2007 Share Отговорено Април 13, 2007 Останах много доволен от демото. За пръв път виждам "производствени" пресети, които да са перфектни и да няма нужда да ги преправяш. Акустичните бленди са много много добри, а има една, която имитира 12 струннна акустична китара и една комбинация едновременно на акустична и дистър китара ..размазаха ме направо. И бруталните звуци звучат доста истинско.. С две думи бих казал, че е наравно и дори малко по-добра от Guitar Rig 2 и в пъти по-добра от Амплитюб 2. Сравнено с Ревалвер-а, ми е трудно да кажа, че не съм го ползвал много (Ревалвер-а), но със сигърност GT Player-а е по-удобна с тези пресети...просто плъг & плеи...не се налага да пипаш нищо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts