don_pepinio Отговорено Април 18, 2007 Автор Share Отговорено Април 18, 2007 Тембърът ти някак не ми подхожда на това парче, а и не знам защо си пробвал да го пееш "зло" - нали се сещаш, онези вокалчета, дето се зъбят на микрофона... Не мисля, че правейки кавър, трябва да се опитваш да копираш 1:1 оригинала (и ти не си опитвал, което е ОК); по-скоро ми липсва убедителността на твоя поглед към въпросното парче. Не е нужно да викаш или да завършваш фразите по този специфичен начин (знаеш за кое говоря, предполагам) - не е гот... Това е лично мнение, естествено, и се надявам да не се засегнеш, а по някакъв начин написаното да е от полза... Hope so! Иначе китарките звучат добре, доста добре! Успех! Аз например изобщо нямам претенций че мога да пея!Никога не съм ходил на уроци,също така и английския ми е отвратителен!Реших да го изпея(или поне да се опитам)защото ми харесва парчето.Просто така ми е дошло отвътре. Съжалявам че не ти е харесало... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JD Отговорено Април 19, 2007 Share Отговорено Април 19, 2007 Nevermind успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Грация Отговорено Юли 1, 2007 Share Отговорено Юли 1, 2007 Луд си, човек! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юли 2, 2007 Share Отговорено Юли 2, 2007 Много гот, и парчето е здраво! Аз съм се блазнил да правя гавър на рок версията на Beautiful, ама все не остава време Иначе звука е просто шестица и кърти, че и вкъщи го записал.. омг Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts