Sane__ Публикувано Април 7, 2007 Публикувано Април 7, 2007 ова е първия ми трак който записвам. Причината е ясна , в песента ще я усетите smile.gif . Текста е мой в припева е бате пешо (студио бъстер), мастерингa и микса са негово дело. (благодарности за което ) wink.gif. Дано ви хареса. http://sanera.hit.bg/Sane%20-%20Nqkolko%20Istini.mp3 http://chifi.data.bg/Sane/Sane%20-%20Nqkolko%20Istini.mp3 ps. стана нещо и темите станаха 2 , нека някой модератор да изтрие едната. Цитирай
bobalan Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 Хубава е. Аз я чух преди месец още и много ми хареса. Има само едно дребно нещо - дикцията и поемането на дъх трябва да ги изработиш още. Приемай го като добронамерана критика Цитирай
hypermusic Отговорено Април 10, 2007 Отговорено Април 10, 2007 (Редактирано) мн. ме кефи тембъра. ....само не ми харесва текста на припева- в смисъл, че ми идва малко твърде emo, в сравнение с останалата част от песента и римата ми се струва леко насилствена- ясно, че трябва да има комерс момент, нещо, което лесно се запомня, но съм сигурен, че можете да измислите нещо по-интересно като слушам другата част от текста.btw-нали не мислите да запазите последните 30 секунди...??? мн. яко, че го пускате...тоя стил рядко се среща тук . иначе...,, тва си е потенциален хит. п.с. - sorry, но bate_pe6o звучи малко...........като артистичен псевдоним или нещо си. Редактирано Април 10, 2007 от hypermusic Цитирай
Sane__ Отговорено Април 11, 2007 Автор Отговорено Април 11, 2007 мн. ме кефи тембъра. ....само не ми харесва текста на припева- в смисъл, че ми идва малко твърде emo, в сравнение с останалата част от песента и римата ми се струва леко насилствена- ясно, че трябва да има комерс момент, нещо, което лесно се запомня, но съм сигурен, че можете да измислите нещо по-интересно като слушам другата част от текста.btw-нали не мислите да запазите последните 30 секунди...??? мн. яко, че го пускате...тоя стил рядко се среща тук . иначе...,, тва си е потенциален хит. п.с. - sorry, но bate_pe6o звучи малко...........като артистичен псевдоним или нещо си. ми точно па последните 30 секунди пък ще ги запаза защото те осмислят песента и казват за кого е правена, аз не съм я правил за масите , ако я бях правил за тях щеше да звучи различно това ,че в последствие я харесаха повече хора е друга тема.Радвам се ,че ти е харесала и мерси за критиката за пешо , а прякора си му е от години така ,че нормално да има артистичен впсевдоним , има около цифра песни , малко или много е артист (в хубавия смисъл на думата). Пак мерси за критиката . Цитирай
vane Отговорено Април 13, 2007 Отговорено Април 13, 2007 Браво, парчето е яко и това за братчето в Америка наистина кефи и текста му е готин. Цитирай
Recommended Posts