Jump to content
Българският форум за музиканти

Sane__

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Sane__'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Една нова песен с повече поп звучене отколкото рап(какъвто предимно изпълнявам) Музиката,Текста,Аранжимента и "мастеринга" са изцяло мои. Записвана е изцяло в домашни условия в нас с един Studio Projects B1 минал през съвсем боклучав phonic mixer и обикновенна AC 97' карта. Sane-Vseki Den Za Tebe
  2. ми точно па последните 30 секунди пък ще ги запаза защото те осмислят песента и казват за кого е правена, аз не съм я правил за масите , ако я бях правил за тях щеше да звучи различно това ,че в последствие я харесаха повече хора е друга тема.Радвам се ,че ти е харесала и мерси за критиката за пешо , а прякора си му е от години така ,че нормално да има артистичен впсевдоним , има около цифра песни , малко или много е артист (в хубавия смисъл на думата). Пак мерси за критиката .
  3. ова е първия ми трак който записвам. Причината е ясна , в песента ще я усетите smile.gif . Текста е мой в припева е бате пешо (студио бъстер), мастерингa и микса са негово дело. (благодарности за което ) wink.gif. Дано ви хареса. http://sanera.hit.bg/Sane%20-%20Nqkolko%20Istini.mp3 http://chifi.data.bg/Sane/Sane%20-%20Nqkolko%20Istini.mp3 ps. стана нещо и темите станаха 2 , нека някой модератор да изтрие едната.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.