Jump to content
Българският форум за музиканти

Талант


Huk40

Recommended Posts

Егати,днес се опитах да се запиша на компа.........ноу комент,незнам от микрофона ли е от какво ли,но половината от това което пея жъобще не се чува на записа,все едно пее мъртвец.Иначе аз не ходя на вокален педагог,солист съм в хора на училището ми ,но нищо повече......... :metalist::thumbdown:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може ли някой да ми каже що са това тенори,баритони,баси,ала бала такива неща,опитах се да прочета тази книга която някой от форума е превел в 1 тема но нищо не разбрах много е непрегледно........чакам отговори

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

основно мъжките гласове са разделени на три. Като започнем от най-ниския това са

Бас

Баритон

Тенор

 

Някои беше пуснал една скица на пианото кои от каде до каде е на клавиатурата.

Ако искаш да разбереш какъв глас си няма как да стане от четене просто някой трябва да те чуе. Обади ми се ако искаш и мога да ти съдействам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да, съгласен съм с Caruso. Само специалист би могъл да определи какъв точно е твоят глас. Всъщност гласът се определя не толкова от обхвата, колкото от тембъра :D Възможно е един баритон да достигне някои високи тонове на тенор или някои ниски тонове на бас, но звукообразуването ще е различно :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.