Huk40 Публикувано Април 6, 2007 Публикувано Април 6, 2007 Нека всеки да пуска тук свои записи как пее,по-точно от това-здраве му кажи!
Huk40 Отговорено Април 7, 2007 Автор Отговорено Април 7, 2007 Егати,днес се опитах да се запиша на компа.........ноу комент,незнам от микрофона ли е от какво ли,но половината от това което пея жъобще не се чува на записа,все едно пее мъртвец.Иначе аз не ходя на вокален педагог,солист съм в хора на училището ми ,но нищо повече.........
Huk40 Отговорено Април 7, 2007 Автор Отговорено Април 7, 2007 Може ли някой да ми каже що са това тенори,баритони,баси,ала бала такива неща,опитах се да прочета тази книга която някой от форума е превел в 1 тема но нищо не разбрах много е непрегледно........чакам отговори
Caruso Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 основно мъжките гласове са разделени на три. Като започнем от най-ниския това са Бас Баритон Тенор Някои беше пуснал една скица на пианото кои от каде до каде е на клавиатурата. Ако искаш да разбереш какъв глас си няма как да стане от четене просто някой трябва да те чуе. Обади ми се ако искаш и мога да ти съдействам.
CyberVoice Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 Да, съгласен съм с Caruso. Само специалист би могъл да определи какъв точно е твоят глас. Всъщност гласът се определя не толкова от обхвата, колкото от тембъра Възможно е един баритон да достигне някои високи тонове на тенор или някои ниски тонове на бас, но звукообразуването ще е различно
Recommended Posts