Rotten Body Landslide Публикувано Март 21, 2005 Публикувано Март 21, 2005 Значи вапроса ми е следния мога ли да си слойа заключващ механизам на струните и ако може как става :wow: и бтв колко пари струва тоя моханизъм блягодаря Цитирай
AXE Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 Floyd Rose ли имаш предвид? По принцип може, но е неминуемо свързано с дълбаене на дървото и грифа :arrow: аз поне не ти го препоръчвам. А и да оскверниш фиксирано мостче със флойд си е за линчуване Цитирай
black_waltz Отговорено Март 21, 2005 Отговорено Март 21, 2005 ти - неможеш, някои майстор може и да може ама механизма заедно с труда вероятно ще ти излезе по скъпо от колкото да си купипиш нова китара с флойд Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Март 21, 2005 Автор Отговорено Март 21, 2005 дълбаене в грифа no way току що ме отказахте от тази идея благодаря вервам че е за добре Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Виж тва тука: http://www.technopolis.bg/ На Аудио и Hi-Fi =>"Музикални инструменти" => Jackson ЕЛЕКТРИЧЕСКА КИТАРА JACKSON JS30 BK JS: Двойно заключващо тремоло, два двойни адаптора, гаранция: 6 месецаЦена: 519.00 лв. с ДДС Не знам що за китара ще е това, но на тази цена с Флойд... Цитирай
Recommended Posts