Mensa Публикувано Април 5, 2007 Публикувано Април 5, 2007 Ако някой е свирил на Randall RX120R, ще се радвам да чуя мненията Ви за него, тъй като си търся кубе в момента и една от опциите е това. Цитирай
sevenstring Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Иди и го пробвай във "Фактор", имат го изложен. Цитирай
AXE Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Защо ти е толкова мощно кубе от ниска серия? Цитирай
pacodonati Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 За пробването-не съм от София и всяка проба ми струва пари, затова се допитвам до вас. Колкото до мощността-трябва ми по-мощно кубе за репетиции. Ако имате някъкви други предложения, ще се радвам да ги чуя. Разполагам с около 600 лева. Мерси предварително. Цитирай
sevenstring Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 (Редактирано) Ами, аз, като си избирах, пробвах RX75R, при което разликата с RX120 (поне по общи спецификации и на външен вид) май беше само в мощността и броя на говорителите. 75-цата определено беше посредственичка, драйв каналът не ставаше. Така и не чух 120-ката, но предполагам, че и тя не е върхът (все пак става дума за същата серия, същите говорители и т.н.). Обаче, ако ти трябва само за усилване и тяга и си имаш процесор или читави външни ефекти, които да прекараш през чистия канал, може пък и да се получи добре, щото мощ определено би трябвало да не му липсва. Лошото е, че напоследък няма почти никакви добри оферти втора ръка ... иначе за 600 лв. таман би следвало да могат да се намерят доста читави неща на старо, ама никой не ще да продава, всеки си ги къта. И аз бях тръгнал със същия бюджет, ама в крайна сметка не ми издържаха нервите се прежалих да додам за нов. Редактирано Април 5, 2007 от sevenstring Цитирай
AXE Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 RG75 e 700, мисля че ще останеш много по-доволен. А 75 вата не са никак малко. RX серията е бюджетна с идеята хората да си вземат нещо евтинко и малко, на което да подрънкват вкъщи и после да отидат в репетиционната и да разбият с нещо по-готино П.П. А кво е тва раздвоение на личността!? Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 Май имаше в "пазар"-а VMB за 400лв.Лампа,30 вата,достатъчно силно за репетиции. Цитирай
Ava Отговорено Ноември 16, 2008 Отговорено Ноември 16, 2008 (Редактирано) Aз искам да попитам как е работата при е това чудо? Randall RX120R Half Stack Guitar Amplifier http://www.americanmusical.com/Item--i-RAN-RX120RHS-LIST Или RX120D head . Притесняват ме другите серии че не останаха "чисти" транзистори ,а този звук ми е на сърцето... Валв-Динамик катро чуя и мазнотия ми изплува в съзнанието ...незнам що така - сигурно от опит. Ако има някое Ер Джи 100( НЕ Валв-Динамик), пишете на лично да го вземам . Иначе Randall RX120R ако е читав. Редактирано Ноември 16, 2008 от Ava Цитирай
Ava Отговорено Ноември 16, 2008 Отговорено Ноември 16, 2008 Айде деее!....Толкова много "джангърлета" сме се събрали тука ,никой ли не е пробвал? Къшмер!!!(излагация в превод) Цитирай
Recommended Posts