stormrage Публикувано Април 4, 2007 Публикувано Април 4, 2007 Моля някой да ми даде идея какво кубе да си взема в рамките до 160-170лв и откъде. да бъде до 15 ватово. НОBО Цитирай
One_Voice Отговорено Април 4, 2007 Отговорено Април 4, 2007 brand x - мисля ,че ще ти свърши работа Цитирай
vovcho Отговорено Април 4, 2007 Отговорено Април 4, 2007 (Редактирано) Laney не са ли хубави? Пробвай ги, пак в същия магазин (РФ). Редактирано Април 4, 2007 от vovcho Цитирай
stormrage Отговорено Април 4, 2007 Автор Отговорено Април 4, 2007 Става дума да си свиря вкъщи (всякакви стилове). И за това не ми трябва мощно 10-15 вата и аз си мислех за Stagg. ако имате идеи и да ми кажете от къде то4но защото магазинити които знам са много малко Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 4, 2007 Отговорено Април 4, 2007 Недей Стагг... Тествал съм и китарно и бас кубе на тази фирма и не си оправдават цената дори да ти се вижда ниска! Съветът ми е да отидеш малко по магазини и да тестваш кубетата, които се предлагат там! Другият вариант е да си харесаш нещо на старо от Купува-Продава секцията на форума ни Там има доста приятни оферти! Цитирай
stormrage Отговорено Април 5, 2007 Автор Отговорено Април 5, 2007 Недей Стагг... Тествал съм и китарно и бас кубе на тази фирма и не си оправдават цената дори да ти се вижда ниска! Съветът ми е да отидеш малко по магазини и да тестваш кубетата, които се предлагат там! Другият вариант е да си харесаш нещо на старо от Купува-Продава секцията на форума ни Там има доста приятни оферти! Мерси много за съвета и точно това смятам да направя. Цитирай
bratmito Отговорено Април 7, 2007 Отговорено Април 7, 2007 Не знам много как вървят цените нови,но втора ръка мисля че може да намериш Fender Frontman 15 мисля че беше модела или Marshall MG15.За тез пари-толкос. Цитирай
Recommended Posts