Bassko Отговорено Март 24, 2005 Отговорено Март 24, 2005 ХАхааха ще копна тая снимка и ще я дам да ми я щамповат на друга тениска! Щампа тениска на тениска хахаха Цитирай
Nikifena Отговорено Март 24, 2005 Автор Отговорено Март 24, 2005 Bassko и аз мисля да си направя такава тениска с този ключ ФА Цитирай
Shakesbeer Отговорено Март 25, 2005 Отговорено Март 25, 2005 По въпроса за палавите гърбове на фланелки и т.н. е много популярен надписа на гърба на рокерия "If you can read this the bitch fell of" Да ама има и дамска версия: "If you can read this the bastard won't let me drive" Цитирай
Nikifena Отговорено Април 7, 2005 Автор Отговорено Април 7, 2005 друга яка тениска е отпред: F ck You! а отзад: All I need is U Цитирай
bassman Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 Добра е! Преди няколко години в The Bottom Line си бяха направели един проект за фанелка с колаж бас/контрабас отпред и надпис на гърба (цитирам по памет): "Също кокто повечето музиканти, в момента вие следвате бас китариста" Много добре! Абсолютно вярно! Да ме прощават всички свирещи на други инструменти но това е истина! Бас народен-Бас Божи! Цитирай
Recommended Posts