Macalpine Публикувано Април 1, 2007 Публикувано Април 1, 2007 Та на кратко от Русе съм водя се китарист по специално-левичар в момента свиря на стаг със v-amp processor + mega sound кубе харесвам доста стилове старая се да слушам всичко и да не се ограничавам сред любимите ми стилове са прог метала и прог рока хард рока траш метала харесвам също джаз и фънк някои от любимите ми изпълнители са Скофйелд , Скот Хендерсон , Малмстййн , Гери Мур , Тони Макълпайн и доста други които няма да изброявам в момента в момента сформирам група като основния стил ще е рок музиката отворен съм и за он-лайн проекти в различни стилове стига да мога да го изсвиря или измисля и общо взето е това Поздрави - Теодор Цитирай
Guest Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Хелоу френд Кога ще се видим да спретнем едно джемче с теб, или онлайн нещо, аааааа,ааааа,ааааа ? :) Добре дошъл и приятно прекарване! Цитирай
Macalpine Отговорено Април 2, 2007 Автор Отговорено Април 2, 2007 благодаря за посрештането . Еми стен бате кога се обадиш почваме джангъра :Р след две седмици ми е концерта в рок клуба ще има и 1 час свободна сцена ако искате заповядайте да джазирами :Р Цитирай
Macalpine Отговорено Април 2, 2007 Автор Отговорено Април 2, 2007 Хелоу френд Кога ще се видим да спретнем едно джемче с теб, или онлайн нещо, аааааа,ааааа,ааааа ? Добре дошъл и приятно прекарване! аре пак съм аз та да кажа пуснах джем в джем сешънЪ прочети нештата и ако искаш пробвай след няколко седмици ще пусна он-лайн проект отворен за всеки ... но засега няма да споменавам подробности Цитирай
Тони96 Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 (Редактирано) Ми давай смело напред!!! УСПЕХ!!! Редактирано Април 3, 2007 от Тони96 Цитирай
TerminalFrost Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Добре дошъл и от мен, Теди, и успех на концерта! Надявам се да си дойда за по-дълго в Русе и да посвирим както едно време. Цитирай
Guest Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 ^ Тео, Марто, нещо против да спретнем едно джемче тримцата ? Цитирай
Macalpine Отговорено Април 5, 2007 Автор Отговорено Април 5, 2007 Welcome on the board friends Цитирай
Тони96 Отговорено Април 6, 2007 Отговорено Април 6, 2007 Добре дошъл колега и УСПЕХ в Музиката!!! Цитирай
Recommended Posts