SomeoneElse Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Много ми е странно това да няма лак по тялото?!? Може би просто е лакирана така, че да си мислиш, че няма, но пък изобщо да липсва...!? Цитирай
astagator Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Ами може и да си прав...Но на пипане е грапава, не отразява светлината, общо взето никакви признаци че е обработвана с нещо друго освен с двайсетина години, достатъчни да омърлят пребогато грифа...Днес го изшкурих грифчето и ще го лакирам с нитроцелуозен лак, както се изказа мнозинството...Тялото още се чудя да го мацам ли със спрея за коли или да си кротувам, докато някой не даде категорично мнение с какво се боядисват кухарки и звука прецаква ли се....Ех.. Цитирай
Overdrive Отговорено Април 4, 2007 Отговорено Април 4, 2007 (Редактирано) Отиди на майстор, да не си окалпазиш китарката!!! Принципно може да пребоядисаш, може да я отремонтираш. Но мое лично мнение е, да отидеш при човек, който разбира от тези неща, за да не се наложи, да си я изхвърляш или да даваш още повече парички, за да я оправиш!!! нАуката иска жертви - никой не се е научил без да потроши нещо а колкото до китарите - няма кво толкова да им се скапва (за разлика от ефектите и кубетата примерно), така че не е нужно да ви е страх от такива работи Редактирано Април 4, 2007 от Overdrive Цитирай
aiako Отговорено Април 9, 2007 Автор Отговорено Април 9, 2007 Аз утре я почвам мойта, защото до сега бях на село и чаках един майстор да ми оправи ключовете за една бутилка вино. Утивам до жилезарията за нитроцеулозен лак,320-400-700 шкурка и почвам Цитирай
Recommended Posts