Jump to content
Българският форум за музиканти

Пребоядисване на класическа китара.


Recommended Posts

Много ми е странно това да няма лак по тялото?!? Може би просто е лакирана така, че да си мислиш, че няма, но пък изобщо да липсва...!? ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами може и да си прав...Но на пипане е грапава, не отразява светлината, общо взето никакви признаци че е обработвана с нещо друго освен с двайсетина години, достатъчни да омърлят пребогато грифа...Днес го изшкурих грифчето и ще го лакирам с нитроцелуозен лак, както се изказа мнозинството...Тялото още се чудя да го мацам ли със спрея за коли или да си кротувам, докато някой не даде категорично мнение с какво се боядисват кухарки и звука прецаква ли се....Ех.. B):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отиди на майстор, да не си окалпазиш китарката!!! Принципно може да пребоядисаш, може да я отремонтираш. Но мое лично мнение е, да отидеш при човек, който разбира от тези неща, за да не се наложи, да си я изхвърляш или да даваш още повече парички, за да я оправиш!!!

 

нАуката иска жертви :wub: - никой не се е научил без да потроши нещо :virtuoz: а колкото до китарите - няма кво толкова да им се скапва (за разлика от ефектите и кубетата примерно), така че не е нужно да ви е страх от такива работи

Редактирано от Overdrive
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз утре я почвам мойта, :cheers2: защото до сега бях на село и чаках един майстор да ми оправи ключовете за една бутилка вино. :D Утивам до жилезарията за нитроцеулозен лак,320-400-700 шкурка и почвам ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.