Jump to content
Българският форум за музиканти

Малко да се представя и Аз!


Recommended Posts

Здравейте. Видях, че има теме "Самопредставяне" и реших и аз да се самопредставя!!! Накратко, занимавам се с музика вече около 12год. Свиря на соло китара, и като втори инструмент на синтезатор!!! В България досега съм свирил в неизвестните вам групи: "Странник"; "Скитник"; "Project"; "Just"; "Oracle "; "Мистично". Свирил съм клавирите на група "Фанагория". В Русия раборих известно време и там съм свирил в група "Fantazy" и няколко кавъра направихме с моите приятели от "Boney'Nem", но никогна не съм бил официален техен участник, само участвам в няколко записа!!! Учител по китара за известно време ми беше китаристът на легендарната руска група "Ария" Владимир Холстинин!!! Сега се завърнах след близо 4 годишен престой в Русия и съм соло китарист на засега неизвестната група "Кондор"!!! Ами това беше засега от мене!!! Сега нямам време да пусна някои мои записи, но в най скоро време ще го направя!!! Искам искренно да пожелая големи творчески успехи на всички музиканти!!!

 

Тони Николов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 2 weeks later...

Здравейте, видях, че има тема "Самопредставяне" и реших и аз да се самопредставя!!! На 26год. съм, родом от гр. София. Занимавам се с музика вече около 12год. Свиря на соло китара, и като втори инструмент на синтезатор!!! В България досега съм свирил в неизвестните вам групи: "Странник"; "Скитник"; "Black Sky"; "Project"; "Just"; "Oracle "; "Мистично"(Mystikal). Свирил съм клавирите на група "Фанагория". В Русия учих и работих известно време и там съм свирил в група "Fantazy" и няколко кавъра направихме с моите приятели от "Boney'Nem", но никогна не съм бил официален техен участник, само участвам в няколко записа!!! Учители по китара ми бяха Атанас Чолаков(преди влизането ми в Музикалната паралелка на уч. Георги Брегов - гр. Пазарджик), Николай Мавров (в самата паралелка) и за известно време учител по китара ми беше ми беше китаристът на легендарната руска група "Ария" Владимир Холстинин!!! Сега се завърнах след близо 4 годишен престой в Русия и съм соло китарист на засега неизвестната група "Кондор"!!! Ами това беше засега от мене!!! Сега нямам време да пусна някои мои записи, но в най скоро време ще го направя!!! Искам искренно да пожелая големи творчески успехи на всички музиканти!!!

С уважение

 

Тони Николов

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здрасти :)

Гледам преди година си се рег-нал, но то никога не е късно за самопредставяне :)

 

Имаш доста интересна биография, правиш впечатление определено :)

 

Иначе си ми адаш по фамилия B)

 

Айде приятно изкараване по форума

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи с тях свирих за около 2мес., през 2003год., и през 2005год., имаме 5 съвместни малки концерта заедно с моята бивша банда "Fantazy". Ами момчетата са си супер, след като си чувал за тях, значи знаеш и какво творят!!! С тях съм добър познат, да не кажа даже и приятел, особенно с Кирил(вокалът)!!! Имам идея даже, като понапреднем тук с моята сегашна банда в България-"Кондор", да направим нещо заедно тук в България!!! :ph34r:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.