Тони96 Публикувано Март 23, 2007 Публикувано Март 23, 2007 Здравейте. Видях, че има теме "Самопредставяне" и реших и аз да се самопредставя!!! Накратко, занимавам се с музика вече около 12год. Свиря на соло китара, и като втори инструмент на синтезатор!!! В България досега съм свирил в неизвестните вам групи: "Странник"; "Скитник"; "Project"; "Just"; "Oracle "; "Мистично". Свирил съм клавирите на група "Фанагория". В Русия раборих известно време и там съм свирил в група "Fantazy" и няколко кавъра направихме с моите приятели от "Boney'Nem", но никогна не съм бил официален техен участник, само участвам в няколко записа!!! Учител по китара за известно време ми беше китаристът на легендарната руска група "Ария" Владимир Холстинин!!! Сега се завърнах след близо 4 годишен престой в Русия и съм соло китарист на засега неизвестната група "Кондор"!!! Ами това беше засега от мене!!! Сега нямам време да пусна някои мои записи, но в най скоро време ще го направя!!! Искам искренно да пожелая големи творчески успехи на всички музиканти!!! Тони Николов Цитирай
IgniteAll Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Много голямо привет от мен! Boney'Nem са страхотна група, която ми оправя настроението всеки път! Цитирай
Тони96 Отговорено Април 3, 2007 Автор Отговорено Април 3, 2007 Здравейте, видях, че има тема "Самопредставяне" и реших и аз да се самопредставя!!! На 26год. съм, родом от гр. София. Занимавам се с музика вече около 12год. Свиря на соло китара, и като втори инструмент на синтезатор!!! В България досега съм свирил в неизвестните вам групи: "Странник"; "Скитник"; "Black Sky"; "Project"; "Just"; "Oracle "; "Мистично"(Mystikal). Свирил съм клавирите на група "Фанагория". В Русия учих и работих известно време и там съм свирил в група "Fantazy" и няколко кавъра направихме с моите приятели от "Boney'Nem", но никогна не съм бил официален техен участник, само участвам в няколко записа!!! Учители по китара ми бяха Атанас Чолаков(преди влизането ми в Музикалната паралелка на уч. Георги Брегов - гр. Пазарджик), Николай Мавров (в самата паралелка) и за известно време учител по китара ми беше ми беше китаристът на легендарната руска група "Ария" Владимир Холстинин!!! Сега се завърнах след близо 4 годишен престой в Русия и съм соло китарист на засега неизвестната група "Кондор"!!! Ами това беше засега от мене!!! Сега нямам време да пусна някои мои записи, но в най скоро време ще го направя!!! Искам искренно да пожелая големи творчески успехи на всички музиканти!!! С уважение Тони Николов Цитирай
Anakon Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Здрасти Гледам преди година си се рег-нал, но то никога не е късно за самопредставяне Имаш доста интересна биография, правиш впечатление определено Иначе си ми адаш по фамилия Айде приятно изкараване по форума Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 4, 2007 Отговорено Април 4, 2007 Това с Бони нем е като диплома за висше, батко. Я раздуй за казаците?..... Цитирай
Тони96 Отговорено Април 4, 2007 Автор Отговорено Април 4, 2007 Значи с тях свирих за около 2мес., през 2003год., и през 2005год., имаме 5 съвместни малки концерта заедно с моята бивша банда "Fantazy". Ами момчетата са си супер, след като си чувал за тях, значи знаеш и какво творят!!! С тях съм добър познат, да не кажа даже и приятел, особенно с Кирил(вокалът)!!! Имам идея даже, като понапреднем тук с моята сегашна банда в България-"Кондор", да направим нещо заедно тук в България!!! Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Април 5, 2007 Отговорено Април 5, 2007 Здравей Тони96 ! Гледам напредваш с постовете..... Цитирай
alrock Отговорено Април 8, 2007 Отговорено Април 8, 2007 Поздрави и успех на теб и на бандата ти "Кондор". Цитирай
Тони96 Отговорено Април 9, 2007 Автор Отговорено Април 9, 2007 Благодаря ти много!!! Успех и на тебе!!! Цитирай
Recommended Posts