thesameidiot Публикувано Март 23, 2007 Публикувано Март 23, 2007 Имам една стая в къща, която смятах да превърна в нещо като репетиционна, но не ме бива много и .. да попитам там има някакво странно ехо .. това лошо ли е ? И какво може да се направи съответно .. и някаква микрофония се получава като включа китарата .. имам squier bullet strat и fender frontman 15r .. това е май .. Цитирай
Striker_II Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 да, но не е добре за слуха.... по темата: ние с мойта група оплътнихме звука с кори от яйца, които закачихме с пирони/габърчета навсякъде по стените.... има ефект - оплътнихме звука и премахнахме ехото... Цитирай
Tomov Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 Тук е описан начинът - http://www.muzikant.org/index.php?option=c...4&Itemid=28 Цитирай
flash_max Отговорено Май 2, 2007 Отговорено Май 2, 2007 най-добре закачете килими на стените. те са дебели и поемат всякакъв шум. Цитирай
Recommended Posts