beatle Публикувано Март 21, 2007 Публикувано Март 21, 2007 Здравейте,може ли някой да ми каже как да си включа басчето към компа,щото кубе нямам и пари нямам а съм чувал,че има някакви системи дето си го включвам към ПЦ-то и си чегърташ без ядове!Ще съм много благодарен ако ми помогнете! Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Здравей , значи , за да си включиш баса в компютъра ще ти трябва кабел , от едната страна със голям моно жак за баса, и от другата страна на кабела малък , такъв като за слушалки.После включваш във мик-а на аудио картата(по принцип червения вход) и после си увеличаваш звука от аудио контролите , ако е много слаб сигнала , можеш да дадеш бууст, и да увеличиш мик-а толкова , че да няма пукане и кривене.Не е за пепоръчване да набузваш много, колонките могат да си отидат Цитирай
Svet Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Здравейте,може ли някой да ми каже как да си включа басчето към компа,щото кубе нямам и пари нямам а съм чувал,че има някакви системи дето си го включвам към ПЦ-то и си чегърташ без ядове!Ще съм много благодарен ако ми помогнете! Ами като за начало ти трябва кабел за китара и един малък накрайник за кабела, от голямо мъжко да излиза малко мъжко... Продават ги навсякъде по битаците. Най много да те одерът с 50 стинки до левче за него Ръчкаш кабела отзад в компа дето ти е буксата за микрофона...( ко не знаеш точно къде е ... не се бърка и да сбъркаш няколко пъти, тъй че ръчкай смело!) При мен буксата е розова, но незнам дали тоа е стандарт или не! Отваряш си Volume Control-а (долу в дясно дето има едно тъпанче ) и на Recording тряаа да отметнеш Line-Out ако не ме лъже паметта...и остава само да си включиш тонколонките или слушалките ( ко имаш зли съседи ) и да дерзаеш!!! И аз бях така в началото преди да си взема кубе...я в компа я в стария магнетофон я в касетофона дето тонколоните му почнаха да стържат след време и се едно бях с постоянен дистер Айде успех ПС: Малко го пообесних улигофренски с малко повече разясняване...ама... Дано не съм пропуснал нещо Цитирай
beatle Отговорено Март 21, 2007 Автор Отговорено Март 21, 2007 Мерси много хора задължен съм ви с по бира,две! Цитирай
ckeuta Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Аз лично от време на време ползвам ПС-то за да свиря..защото също нямам кубе и свиря на колоните ми на компютъра които не са особенно малки..Та,аз позлвам Guitar Rig 2.1 много добра програма която не е само за басс китара става също и за други китари Просто включваш китарата кам пс-то със кабела за китара и на края и слагаш един жак като за този на микрофона и свириш Цитирай
fiorelli Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 Хайде и аз да кажа. От години свиря в компа. Само да те посъветвам;Ако решиш да ползвш и някаква записваща програма не забравяй да и изключиш мониторинга и зщото обикновенните карти имат доста закъснение(латенция) и тогава ще си чуваш звука и закъснението му. Успех Цитирай
Recommended Posts