Danihell Публикувано Март 20, 2007 Публикувано Март 20, 2007 Здравейте! Бих искал да си сменя звуковата карта на компа, с някаква, която да звучи по-добре. Нямам изисквания за нещо ново, скъпо и професионално. Машинката ми е на 750MHz, озвучаването ми, не е кой знае какво. Искам един изход и приличен звук. Преди бях с още по-зле комп и там бях с един Sound Blaster 16, мисля, от който не се оплаквах Този е с някакво Via Audio, което звучи ужасно. Та ще помоля да ми помогнете с предложения и ако можете да ми дадете информация, откъде мога да си взема съответния продукт и на каква цена. Мерси, поздрави! Цитирай
Vlad Отговорено Март 22, 2007 Отговорено Март 22, 2007 (Редактирано) Creative Live 5.1 ще ти свърши перфектна работа. Мисля, че е около 30 лв. и я има в компютърните магазини почти навсякъде. Успех! Влад п.п. до преди 4-5 години повечето студиа работеха с такава карта. В. Редактирано Март 22, 2007 от Vlad Цитирай
black_waltz Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Creative Live 5.1 ще ти свърши перфектна работа. Мисля, че е около 30 лв. и я има в компютърните магазини почти навсякъде. в момента съм с такава звукова карта и съм много доволен, даже можеш да използваш ефекти от пц-то и да свириш в реално време с нея преди бях с Creative 128 и като я смених веднага се усети разликата в звука Цитирай
solo5 Отговорено Март 24, 2007 Отговорено Март 24, 2007 Аз имах Creative Live 5.1 на стария комп ама сега с новия не се разбира нещо На дъна с NForce 4 не вървяла ми казаха Цитирай
Danihell Отговорено Март 25, 2007 Автор Отговорено Март 25, 2007 А има ли вариант да я ползвам само на един канал, понеже в момента съм с такъв звук. Като цяло не се кефя много на 5.1 и 7.1, когато става въпрос за музика? Поздрави! Цитирай
Overdrive Отговорено Март 27, 2007 Отговорено Март 27, 2007 aз имам креатиф аудиги 2 (и тя не е много скъпа на старо) преди 2-3 години беше 80лв нова. След като качих КХ дриверите взе да ми харесва - много добър звук с възможност за всякакви свързвания в картата, асио, плейбек рекординг и т.н. пример http://kxproject.lugosoft.com/shots.php?language=en , това е старата версия, новите са много по-добре, само малко зор е докат се научиш кое за кво е и другото коет не харесвам на тая карта е че лине ин-а е малко шумен и като пуснеш китара с софтуерен дистер почва да бучи доста Цитирай
TheNightRider Отговорено Март 31, 2007 Отговорено Март 31, 2007 Creative Live 5.1 ще ти свърши перфектна работа. Мисля, че е около 30 лв. и я има в компютърните магазини почти навсякъде. в момента съм с такава звукова карта и съм много доволен, даже можеш да използваш ефекти от пц-то и да свириш в реално време с нея преди бях с Creative 128 и като я смених веднага се усети разликата в звука Мда, Сашко Арпежа е прав. Картата е супер яка. И аз я препоръчвам. Цитирай
Danihell Отговорено Март 31, 2007 Автор Отговорено Март 31, 2007 Такава си и взех, Creative Live! 5.1. 25 кинта и съм много доволен от нея. Точно каквото търсех, гледам наистина има доста възможности и за запис. Изтеглих си Audio HQ към нея, доста може да се разбъзиква Версията ми е 1.10.22, искам да попитам някой дали има смисъл от по-нова и въобще дали ще е съвместима. Много се кефя, че има и доста миди възможности, За тези кинти, моя комп и моето озвучаване, мился че е пърфект! Поздрави и мерси за съветите! Цитирай
Vlad Отговорено Април 2, 2007 Отговорено Април 2, 2007 Екстра, сигурен бях, че ще си доволен! Цитирай
Recommended Posts