Asmodei Публикувано Март 19, 2007 Публикувано Март 19, 2007 Проблема е следния, свързвам си аз клавир с компютъра с 2 кабела, които излизат от left ,right на клавира, и влизат в компа чрез жак, който ги свързва в малка букса и така сигнала влиза в pc-то. Защо обаче се чува само лявата колона? Като не стана с 2-та кабела ги вадих и пробвах по отделно, и при 2-та опита все си свири лявата колона защо? Възможно ли е клавира да е преебан и да излиза от него само ляв канал, или пък самата букса да ги свързва 2-та канала в 1, което ме съмнява защото си купих и втора и проблема си е се същия? Цитирай
dany Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Доколкото си спомням и аз бях попадал на такива фалшиви преходи. Все пак за да си сигурен, че проблема е там, взимаш един мултицет и гледаш кое къде излиза. Цитирай
f1_sound Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Аз пък си мисля, че включваш клавира в някой моно вход Цитирай
vhcs Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 и аз го имах тоя проблем докато се светнах че трябва да оправя панорамата на входовете на картата - всички бяха под дефоул в ляво май. Погледни панорамите !!! Цитирай
Asmodei Отговорено Март 19, 2007 Автор Отговорено Март 19, 2007 пробвай в микрофонния вход Там съм го пъхнал, то входа на картата ми е един и същ за line in и микрофон. Цитирай
Asmodei Отговорено Март 19, 2007 Автор Отговорено Март 19, 2007 и аз го имах тоя проблем докато се светнах че трябва да оправя панорамата на входовете на картата - всички бяха под дефоул в ляво май. Погледни панорамите !!! Не е от панорамите, тва ми се случваше и с предишната саунд карта. Последно ще проверя с мултицет кое каде излиза и дано не се окаже че проблема е в клавира. Цитирай
jFog Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 пич,жака ти е моно дету влиза в компа сигурно след главичката колко пръстена има Цитирай
Recommended Posts