fiorelli Публикувано Март 19, 2007 Публикувано Март 19, 2007 http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/ca...roducts_id=7873 Цитирай
fiorelli Отговорено Март 19, 2007 Автор Отговорено Март 19, 2007 Жалко че няма магазин в България,където може да се пипне и чуе подобен инструмент. А случайно да знаете някой майстор ,който може да направи нещо подобно. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Навремето се моташе един такъв басет в Джаза - тамън го хванах да го попипам и магазина затвори За направата - разбира се, че има кой да ти направи, но не са ми наоколо телефоните за да ти препоръчам някой сега - може би по-късно или утре Цитирай
vhcs Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 уфффф, по света има толкова готини неща .... и все парите не стигат. Кво да се прави, живота е такъв. Моята листа с предстоящи покупки е пълна за година напред ... то са тригери, тригерни модули, смяна на усилвателя, студиини монитори и тн ... няма край значи и като видя нещо такова само въздишам тежко Поздрави Алекс Цитирай
bejazz Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Пепи Цветанов е най-добрият лиутиер в сф за такива неща, може да ти направи мн добър басет и всичко свързано със семейството на цигулките Упсех! Цитирай
Danihell Отговорено Март 19, 2007 Отговорено Март 19, 2007 Аз съм гледал такъв инструмент на живо и по-скоро е разочароващо. Много яко изглежда на снимка, но един контрабас е къде по-внушителен. Иначе звука не ми направи впечатление да е различен много от този на акустичния бас с пиезо. Поздрави! Цитирай
fiorelli Отговорено Март 20, 2007 Автор Отговорено Март 20, 2007 Е да! Истинския си е Истински! Цитирай
RonCarter Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 Гледах 2005 Eberhard Weber във Варна свиреше на подобен инструмент - беше извънземно но Вебер си е Вебер а и апаратурата му беше изключителна. Иначе във студиото на "Бели, Зелени..." има един басет но електрониката му е развалена и събира прах от години Цитирай
Свилен Бас Отговорено Март 21, 2007 Отговорено Март 21, 2007 ^А бе къде е това студио, да проверя дали не се подарява въпросния? Цитирай
Vlad Отговорено Март 23, 2007 Отговорено Март 23, 2007 (Редактирано) http://img118.imageshack.us/my.php?image=s30100213ty.jpg За пренасяне не се нуждае от кола. Редактирано Март 23, 2007 от Vlad Цитирай
Fats Отговорено Април 3, 2007 Отговорено Април 3, 2007 Добре, че пусна снимка та да го видя. Добре изглежда, но не се ли върти около оста. Обикнавено слагат една рамка от дясно, която имитира контура на контрабаса. П.П. Затвориха клуба. Цитирай
fiorelli Отговорено Август 1, 2007 Автор Отговорено Август 1, 2007 Да бе!!! Някой да знае къде се наира това чудо? Дали е още в Пловдив? Цитирай
VLADOi Отговорено Август 8, 2007 Отговорено Август 8, 2007 Аз попаднах на това и честно казано взех да се замислям http://www.assoc-admin.com/ergo/. Явният проблем е че не може да се чуе на живо, но поне навсякъде из мрежата съм срещал само положителни мнения и то при сравнение с доста по-скъпи инструменти. Явно предимство е, че (като че ли) е абсолютно най-евтиният инструмент в този клас и дори с всички допълнителни разходи по пращането му до България, май пак ще е по-евтин от един контрабас нисък клас. Да не говорим, че може да се пренася дори да не притежаваш ТИР, което не е малко. Иначе съм убеден, че не може напълно да замести истински акустичен контрабас, ма кво да се прави, все пак е вариант. Цитирай
Recommended Posts