GroOveR Отговорено Март 28, 2007 Отговорено Март 28, 2007 Здравейте всички тук!Преди години свирих на акустични барабани - амати разбира се От доста време насам не съм свирил. Искам пак да започна, но тъй като живея в панелка, съм се ориентирал към покупка на електронни барабани Yamaha. Проверих в кагазина на Yamaha - имат прилични сетове за около 1500 лева. Интересува ме, заслужава ли си покупката - в смисъл, какви са плюсовете и минусите на електронните баракани. Моля, който има опит - дайте малко информация по въпроса. Другото нещо, което ме интересува е някакъв самоучител - ако има такъв разбира се. Предварително благодаря. В никакъв случаи yamaha,наи-големите дървета от електронните барабани,Нито саунди,нито динамика,за падовете да не говоря абсолютни дъски.V-drums на Roland е супер,но са скъпи.Но пуснаха евтина серия на V=drums TD 6-kx.Te са със плетените кожи и на томовете Хубав саунд и добра динамика,не може да се измориш на тях,да не ти говоря каква бързина се развива.Цената им Германия е 1520 евро.В БГ ми искаха 3650 лв. дано имаш късмет)) Ми той човека каза че иска да си купи барабани ей така да си свирка и да си прави кефа,за какво да се набутва с толкова пари,това за Ямаха че са най-големите дървета са пълни глупости!Друг е въпроса ако си свирил на качествен сет Ямаха...тогава няма да мислиш така...И все пак целта на електронните барабани далеч не е да се постигнат някакви невероятни скорости да речем с дабъл строук....това е само заблуда.Човека иска да си прави кеф Цитирай
Moarein Отговорено Март 28, 2007 Автор Отговорено Март 28, 2007 Абе то е ясно, че качеството е за сметка на цената - с всичко е така. Все пак аз наистина ще ги взема само за кеф - далеч съм от мисълта за кариера тепърва като барабанист Даже сега намерих някаква репетиционна - Алеко май беше - до военна академия и ще ходя тая вечер да поблъскам малко Мерси за съветите! Цитирай
Recommended Posts