the_gorer Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Ооооооо, ПЕПИ! Не се бъзикам с човека, просто се сетих за тази идиотска реклама и ме напуши смях. Бай Вълчо също къса синджира. Ачо, уелкъм то перъдайз - тук ще научиш много полезни неща. Аз също съм нов, но вече съм убеден в ползата от този форум. Цитирай
acho Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 Ооооооо, ПЕПИ! Не се бъзикам с човека, просто се сетих за тази идиотска реклама и ме напуши смях. Бай Вълчо също къса синджира. Ачо, уелкъм то перъдайз - тук ще научиш много полезни неща. Аз също съм нов, но вече съм убеден в ползата от този форум. затова реших и да се регистрирам....за да науча неюо повече....и аз да бъда полезен с нещо...много е хубаво че го има...то барабанистите в Българиа не са много ...затова е по добре да си помагаме и познаваме...ок :hello: Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 Здравей от другото лице на контрола тук Бъзикам се - само за кирилицата се карам аз, но по малко и след време чак.Добре си ни дошъл, дано и добре да си ни заварил и много да сме ти полезни и приятни!!! Чакаме те на някоя от срещите ни!!! Цитирай
acho Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 Здравей от другото лице на контрола тук Бъзикам се - само за кирилицата се карам аз, но по малко и след време чак.Добре си ни дошъл, дани и добре да си ни заварил и много да сме ти полезни и приятни!!! Чакаме те на някоя от срещите ни!!! кажи някаква информациа за срещите и когато не съм зает ще съм там... Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 20, 2005 Отговорено Март 20, 2005 По принцип ги правим един-два пъти в месеца, винаги петък.Кръчмата си е една и съща - намира се срещу Японския хотел(Кемпински-Зографски),спирката на трамвай номер 9 след хотел Хемус,ако идваш откъм центъра.Както и да е - темата се обявява в "Какво,къде,кога" като важна тема и всичко си е обяснено.Просто следи форума - след 2 седмици най-вероятно пак ще има среща Цитирай
acho Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 (Редактирано) По принцип ги правим един-два пъти в месеца, винаги петък.Кръчмата си е една и съща - намира се срещу Японския хотел(Кемпински-Зографски),спирката на трамвай номер 9 след хотел Хемус,ако идваш откъм центъра.Както и да е - темата се обявява в "Какво,къде,кога" като важна тема и всичко си е обяснено.Просто следи форума - след 2 седмици най-вероятно пак ще има среща кафето знам къде се намира...е добре в петък може... Редактирано Март 20, 2005 от acho Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 По принцип ги правим един-два пъти в месеца, винаги петък.Кръчмата си е една и съща - намира се срещу Японския хотел(Кемпински-Зографски),спирката на трамвай номер 9 след хотел Хемус,ако идваш откъм центъра.Както и да е - темата се обявява в "Какво,къде,кога" като важна тема и всичко си е обяснено.Просто следи форума - след 2 седмици най-вероятно пак ще има среща кафето знам къде се намира...е добре в петък може... Ало , ало ! Без мен за къде! Има ли пишман музиканти и аз съм наоколо ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Март 22, 2005 Отговорено Март 22, 2005 Ачо, друже, нещо вкусовете не ти ги разрах... И много бързо палиш, брей... Да живей! :hello: Цитирай
acho Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 е това е ...сега вече може да ме чуете как свиря....аз съм барабаниста на A parabola....може да чуете на раздел -авторска музика...тема A prose.... можеше и по добре да ама другия път...сега не свирим защото китариста ни е в USA...а вокалиста ще продава чанти на морето...пари ..трябват... пари :hello: Цитирай
acho Отговорено Март 23, 2005 Автор Отговорено Март 23, 2005 Ачо, друже, нещо вкусовете не ти ги разрах... И много бързо палиш, брей... Да живей! :hello: нема страшно...понякога паля...и затова внимателно,че съм като вулкан абе няма проблем.....всичко е ок....ако говорим за вкусове...обичам доста неща...питай ще ти кажа Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 27, 2005 Отговорено Март 27, 2005 (Редактирано) Така е ! Като не може да пее - да продава чанти а,картофи в чантите ще има ли ? Редактирано Март 27, 2005 от BlackCorsair Цитирай
acho Отговорено Март 28, 2005 Автор Отговорено Март 28, 2005 Така е !Като не може да пее - да продава чанти а,картофи в чантите ще има ли ? ще има всичко ...нали си го знаеш...ще продава "таше"...от картофи до чанти ,това пак е нещо Цитирай
evans Отговорено Април 14, 2005 Отговорено Април 14, 2005 е тука в форума който и да пита6 6те каже 4е добре свири ,опи6и се пове4е Цитирай
Recommended Posts