acho Публикувано Март 16, 2005 Публикувано Март 16, 2005 Свиря добре...Но може и още по-добре... Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 svirq dobre..no mozhe i oshte po dobre... Добре казано. Добре е да си лаконичен. Добре дошъл! Добре-е-е...(както отговаря продавачът на кренвирши "Леки" на младата, по комунистически привлекателна Пепи...) :hello: Цитирай
AXE Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Welcome Пепи, вземи да пишеш на кирилица Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 е, това е! На Ачо още преди да е започнал да взима дейно участие във форума, вече му сменихме името! :green: Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 oooo Ачо, добре дошъл си ни пп не се познаваме ама като тръгнахме от рекламата за кренвирши хаха ми така де благзвучно е кат че ли с акцент върху ч-то Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 Welcome Пепи, вземи да пишеш на кирилица Тва е Бай Вълчо бе не е Пепи ...ООООООООО Бай Вълчо мокро а?...а добре дошъл Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 17, 2005 Отговорено Март 17, 2005 още Drum power винаги е добре дошла :hello: Цитирай
acho Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 Welcome Пепи, вземи да пишеш на кирилица ti kvo ...ebavash li se ....? Цитирай
acho Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 какво ви пречи...ч-то...трябва ли да си пусна косми под мишницата или да си пикая в гащите за да съм барабанист... ...ама все ми е едно кво ще си бърборите за мен....щото съм ПИЧччччччЧЧЧЧЧ Цитирай
AXE Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Welcome Пепи, вземи да пишеш на кирилица ti kvo ...ebavash li se ....? Не Може да питаш останалите колко съм сериозен Цитирай
acho Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 не казвам че си несериозен...но не ми е приятно да се ебават с мен...не те познавам добре, че да приемам шегата ти като такава...затова нека сме точни.. Цитирай
AXE Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Нов си и затова не зацепваш В правилата на форума пише че тук задължително се пише на кирилица, а аз го раздавам модератор, т.е. следя за спазването на правилата. Затва ти казах да пишеш на кирилица Като гледам вече си в час, тъй че приятно ръчкане из форума :arrow: Цитирай
acho Отговорено Март 19, 2005 Автор Отговорено Март 19, 2005 Нов си и затова не зацепваш В правилата на форума пише че тук задължително се пише на кирилица, а аз го раздавам модератор, т.е. следя за спазването на правилата. Затва ти казах да пишеш на кирилица Като гледам вече си в час, тъй че приятно ръчкане из форума :arrow: ок...ако е моя грешката ...sory...но не ме наричай повече така....Ангел се казвам....или Ачо..... Цитирай
AXE Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Не си ли фен на кренвирши "Леки" :green: Цитирай
acho Отговорено Март 20, 2005 Автор Отговорено Март 20, 2005 Не си ли фен на кренвирши "Леки" :green: НЕ СИ ПАДАМ ПО КРЕНВИРШИ...ВИЖ АКО СА МАНДАРИНКИ С УДОВОЛСТВИЕ... Цитирай
Recommended Posts