Danysound12 Публикувано Октомври 4, 2018 Публикувано Октомври 4, 2018 Здравейте! Не съм сигурен дали това е точната тема в която трябва да пиша но... Търся всякакви варианти за инструментали на all of me! Бих искал да пращате такива инструментали които да са съвместими с песента... И когато се сложат на 2 писти в Audacity да съвпаднат. Бих искал инструментала без бек вокали. Цитирай
dreben.bg Отговорено Октомври 5, 2018 Отговорено Октомври 5, 2018 Здравей, мога да ти предложа версии на Уили Нелсън и Джон Леджънд. За съжаление има ограничение до 1.95МВ. Дай Мейл. Цитирай
nolly Отговорено Октомври 5, 2018 Отговорено Октомври 5, 2018 https://www.karaoke-version.com/custombackingtrack/search.html Има десетки версии на песента. 1 Цитирай
dreben.bg Отговорено Октомври 5, 2018 Отговорено Октомври 5, 2018 Колега Nolly, доколкото разбирам човека търси инструментална версия, БЕЗ бек. вокали. И не съм сигурен дали иска да плаща за една мр3-ка по 3евро. Аз не бих. Цитирай
nolly Отговорено Октомври 5, 2018 Отговорено Октомври 5, 2018 Колега dreben.bg,ако си направиш труда да разгледаш въпросния сайт,ще установиш,че може да си махнеш всяка една партия от песента-включително и бек вокалите. Има голямо разнообразие от варианти на въпросната песен и е избор на пусналия темата,дали да отдели 3$ за нещо от което има нужда. Все пак хората дето ги правят тези неща и те хляб ядат. Предложих лесен избор срещу "кутия цигари" А на теб никой не ти е искал пари,така че,не ги давай 3 1 Цитирай
Recommended Posts