korn-jubi Публикувано Септември 24, 2018 Публикувано Септември 24, 2018 ...демота. Изгубих работните файлове, така че се налага да ги споделя преждевременно. "The Answer" пострада най-малко. Почти беше готов за пускане. "Thousand Pieces" има завършек, но не е доизчистен. На някои места има ужасно дразнещи звуци. "Lightz" e най-суров и няма завършек. Цитирай
JetMan Отговорено Септември 25, 2018 Отговорено Септември 25, 2018 И 3-те ми харесаха ! От чисто любопитство - колко време ти отнема от старт до завършване на 1 трак ? Иначе за работните файлове не ползваш ли някакъв архив или облак като DROPBOX/Google Drive/One Drive ? Dropbox дават 1TB за 10$ на месец - и се синхронизира на няколко компютъра - пълния архив или само папки - както ти харесва - живот спасява направо Цитирай
korn-jubi Отговорено Септември 26, 2018 Автор Отговорено Септември 26, 2018 (Редактирано) Направата на едно демо средно ми отнема до два месеца. Не работя супер дисциплинирано по тях. Когато ме напъне, сядам. Много е колебливо. "The unexpected sunrise", който можеш да чуеш в канала ми, стана буквално за 48 часа от А до Я структурно, като го "изчиствах" / слаби умения имам за продуциране/миксиране / още 4-5 дни. "Thousand Pieces" пък структурно го "композирам" 3 месеца. Записвам на интервали и почти само тогава, когато го "чувствам". Днес мога страстно да го правя между 8-10 часа, а утре може да ми се повръща. Иначе не, не ползвам архив или облак, но явно е добра идея да го правя. Иначе благодаря за отделеното време. Редактирано Септември 26, 2018 от korn-jubi 1 Цитирай
Recommended Posts