vovcho Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 Предполагам говориш за ПиДжей при Пламен - 0887304922 Ето ти и на 92, ако няма при него - 0886364564. Обаче там трябва да си носиш някъв дист или процесори и кабели. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Март 16, 2005 Автор Отговорено Март 16, 2005 'Ми нямам предвид PJ Има няк'ва още - по към "Константин Величков" се намира.Все по опълченска кат' вървиш - там под земята слизаш в нек'во мазе,което вади изненадващо добър саунд,само дето барабаните са супер зле. Сигурно то е 92. Има и пулт и колони,няма кубета. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Март 16, 2005 Автор Отговорено Март 16, 2005 Еми мерси,'начи за инфото. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
I=====I Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Я, моля кажете нещо повече за тази репетиционна "92". Какво преддставлява помещението, как е звука, пуши ли се, колко пари... Предварително благодаря. Цитирай
Ohial Ixela Отговорено Март 26, 2005 Автор Отговорено Март 26, 2005 (Редактирано) ми копеле аз съм ходил там инцидентно само веднъж саунда си е добре кат се настрои има две колони не знам колко ватови некъв пулт два микрофона за вокали и един на касата лови ток ма тва няма те занимавам малка стаичка не знам дали се пуши 5 кинта на час което мисля че е много за там същност най-трагичното в тая репетиционна са барабаните смятай само един том, фуз и краш (които е толко счупен че барабаниста ми си прееба палките за нула време) един райд и каса с 1 педал некви смешни бяха ако не се лъжа 'амати' а чинелите не си спомням кви са (квито и да са били сега са в толкова окаяно състояние че не те интересува повярваи ми) ако в последния момент решиш да свириш и навсякъде другаде е заето ходи там поне китарите ше си ги чуваш перфектно (носи си собствени ефекти и кабели) Редактирано Март 26, 2005 от Ohial Ixela Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 26, 2005 Отговорено Март 26, 2005 Ххахаххаха. То като е само за китарите си стой вкъщи ва : Цитирай
I=====I Отговорено Април 11, 2005 Отговорено Април 11, 2005 Абе малко окаяно ми звучи, но се интересувам за една формацийка, която сме направили с един приятел и в която няма барабани. Демек, ако ще вместо барабани да има дайре, бидон за зеле, маракаси и тас от лека кола - не ме бърка. Все пак доста самоуверено са сложили петарка за куверт, някак си обезкуражаващо ми звучи на фона на условията. Ще видим... Ohial Ixela, мерси за инфото. Цитирай
Recommended Posts